Zeg het gewoon

De mate waarin de vader participeert aan de opvoeding ligt geheel aan de eigen rol van de vrouw. Vaders denken dus misschien dat zij zelf bepalen wel of niet een steentje bij te dragen aan de opvoeding van hun kind, maar niet is minder waar…………..

Uit onderzoek van de Universiteit van Ohio blijkt dat de rol van vaders bepaald wordt door hun vrouw.

Als de moeder de vader aanmoedigt om mee te doen met de opvoeding zal de man dat ook zeker doen. De vader komt er echter niet aan te pas zodra de moeder de rol van opvoeder naar zich toe trekt. De moeder is dus allesbepalend in de rol van de vader.

Lees ook:Vaderschap
Lees ook:Ook vaders moeten hun dochters seksuele voorlichting geven
Lees ook:Na alimentatie DNA-test blijkt tweeling van 2 verschillende vaders
Lees ook:Vaders en volwassen zonen moeten intimiteit niet mijden
Lees ook:Na echtscheiding zijn vaders actiever betrokken bij opvoeding kinderen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>