Driekwart van de vrouwen gruwt van mannelijk rughaar

bakblade_Before_and_After_1024x1024Schreven we afgelopen weekend nog over de zich uitbreidende scheertrend bij mannen wat betreft hun lichaamshaar; vanaf vandaag is er in Nederland een handig apparaatje op de markt, waarmee mannen ook hun achterzijde kunnen doen.

Volgens onderzoek van vrouw.nl gaat een behaarde rug driekwart van de vrouwen te ver en ook in de herenliefde is een tapijtje daar een ‘no go’.

De baKblade is een gepatenteerd hulpmiddel, waarvan er in Amerika in een paar jaar tijd honderdduizenden zijn verkocht, waarmee mannen in een mum van tijd hun eigen rug kunnen scheren.

“De huidige methoden om rughaar te verwijderen zijn niet ideaal”, vertelt Laurens Koopman, van het bedrijf. “Harsen is erg pijnlijk en gaat bij regelmatige behandelingen flink in de papieren lopen. Laserbehandelingen kosten helemaal een klein fortuin en een deel van het rughaar blijft gewoon zitten. Ontharingscrème is chemische rommel. Er kleven veel nadelen aan deze ‘oplossingen’ en ze hebben als gemeenschappelijk kenmerk dat je afhankelijk bent van de hulp van een ander. Met de baKblade is er eindelijk een goede ‘doe-het-zelf’ oplossing’ die bovendien ook nog eens een stuk voordeliger is dan de alternatieven.”

Het gebruik is volgens Koopman dan ook eenvoudig. Als je met een rugkrabber overweg kan, dan kun je dit ook. “Rughaar scheren zorgt ~zoals wel eens gezegd wordt~ niet voor meer haargroei. Dit is een fabeltje. De hoeveelheid rughaar blijft gewoon hetzelfde. Ook de dikte van het haar en de groeisnelheid veranderen niet.”

Lees ook:Heren scheren maar: vrouwen willen een gladde man!
Lees ook:Man en vrouw binnenkort samen voor de scheerspiegel
Lees ook:Eros & Thymos
Lees ook:Vrouwen doen thuis dubbel zoveel als mannen
Lees ook:Ben jij ook een phubber? Doe de test!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>