Vrouwen van nu vinden de man met baard verukkuluk

RyanWithoutZoals we een aantal jaren geleden nog in een deuk lagen om de foto’s uit de 80′er jaren met ‘big hair’ en dito schoudervullingen, zien we nu kapsels en colbertjes die richting weer uit gaan.

Toen de baard na de jaren ’70 tijdens de crisis zijn comeback maakte, waren vrouwen in eerste instantie verre van enthousiast.

Eerst raakte het stoppelbaardje (ook wel de 3 dagen-baard genaamd) in zwang. Er kan veel veranderen in korte tijd, want nu blijkt dat vrouwen ook mannen met complete baarden sexy vinden.

Dat blijkt uit onderzoek van de University of New South Wales.

Een groep vrouwen gaf (heel standaard) mannen een cijfer voor hun aantrekkelijkheid. Eerst lieten de wetenschappers foto’s zien van mannen die zich zojuist hadden geschoren. Daarna toonden ze heel sneaky kiekjes van dezelfde mannen, maar nu met een baard van 6 weken.

In de laatste (baarden-)ronde gaven de vrouwen hogere cijfers aan dezelfde mannen. De meiden van Girlscene.nl noemen hun held Ryan Gosling als lichtend voorbeeld.

Dus mannen: laat u inspireren!

Lees ook:Stoppelbaardjes verreweg favoriet bij de vrouwen
Lees ook:Heren, scheren met die hap: vrouwen hebben het wel gehad met baarden!
Lees ook:Dit is de man, dit is z’n snor en dit is zijn boodschap
Lees ook:De dames zijn dol op ‘de drie dagen baard’
Lees ook:Halfnaakte vrouwen zien we als een object, niet als een persoon

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>