Airbnb: verkapte methode voor seksavontuurtjes?

AirbnbAirbnb, dat werd opgericht in 2008, is de ideale manier voor mensen die een extra kamer of appartement hebben, om een zakcentje bij te verdienen.

Om de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid van hun profiel te verbeteren, raadt de website aan om een profielfoto te plaatsen. En dat zou voor sommigen wel eens de doorslag kunnen geven om al dan niet te boeken.

Volgens BusinessInsider zou er zelfs een heel forum op Reddit gewijd zijn aan hoe Airbnb als onenightstand-interventie kan dienen.

Waar het voor sommigen al leidde tot een onverwacht maar leuk extra avontuur(tje) tijdens hun reis, hadden anderen een heel wat minder leuke ervaring.

Zo vertelde Airbnb-gebruikster Susy Anese: “Ik ben letterlijk weggelopen van mijn verhuurder in Parijs en heb hem aangegeven.”

Betekent dat dan dat het niet meer veilig is om een kamer te boeken via Airbnb als je geen zin hebt in een buitenlandse affaire? “We doen heel erg ons best om te verzekeren dat mensen zich veilig voelen in het huis waar ze logeren,” verklaarde de woordvoerster van Airbnb, Sofia Gkiousou.

“In hoeverre de huurders en verhuurders met elkaar omgaan is echter volledig aan hen. We staan open voor klachten of adviezen, dus als de relatie of vertrouwensband voor verbetering vatbaar is, dan zullen we daar uiteraard aan werken.”

Lees ook:Een verzekering tegen vreemdgaan.
Lees ook:Vrouwen omringen zich met vriendinnen tijdens scheidingsproces; mannen zwelgen in hun eentje
Lees ook:Een bevalling is voor mannen en vrouwen angstaanjagender dan een ontmaagding
Lees ook:Wat je dus NIET moet doen als je betrapt bent op vreemdgaan
Lees ook:De andere kant van Valentijnsdag

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>