Current Obsession: vette lippen in #KylieJennerChallenge

kylieJennerDe natuurlijke dikke, brede lippen zijn prachtig, maar als er 1 plastisch chirurgische ingreep is die ik altijd zie aan een vrouw dan zijn dat de opgespoten lippen.

Van de voorkant valt het wel mee, maar en profile is het letterlijk ‘geen gezicht’.

In de slag die vooral tienermeiden maken om op hun idolen te lijken zijn er na de Kardashian-billen nu de Kardashian-lippen…..

Nu ja eigenlijk Jenner-lippen, want het halfzusje van Kim heeft zoals alle meiden een voornaam met eem K, maar is van mama’s ‘tweede leg’.

Jongeren zuigen massaal aan allerlei flessendopjes en shotglaasjes totdat hun lippen opzwellen.

Op Twitter en Instgram delen de tieners foto’s en filmpjes met enorme lippen. De hashtag #KylieJennerChallenge is inmiddels een hit.

Volgens Britse en Amerikaanse media begon de trend nadat zichtbaar werd dat de lippen van Kylie Jenner steeds voller werden.

De 17-jarige Kylie ontkent dat ze plastische chirurgie heeft gehad en zegt dat haar lippen voller lijken door haar manier van opmaken.

Door in de doppen en glazen te zuigen, wordt de mond vacuüm gezogen. Bij sommige tieners gaat de stunt vreselijk fout waarbij er naast schrale rode plekken om de mond ook blauwe plekken verschijnen.

Zo klagen sommigen dat het effect soms uren en zelfs dagen kan duren. Terwijl anderen waarschuwen dat het de bloedvaten doet springen. Verder kan het infecties veroorzaken en het gevoel in de lippen doen verdwijnen.
screen-shot-2015-04-20-at-7-34-38-am

Lees ook:Van volle rode lippen raken mannen van ‘t padje
Lees ook:Mannen houden niet van make-up. Oh nee?
Lees ook:Stink je uit je giechel? Neem een espresso!
Lees ook:Blanke vrouwen zoenen zwarte mannen; zwarte vrouwen zoenen witte mannen
Lees ook:De lippen van een vrouw verraden haar kuscapaciteiten

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>