Simon Baker is het nieuwe rolemodel voor de ‘gentleman’

Meerdere onderzoeken maakten duidelijk dat hedendaagse vrouwen een gentleman zeer op prijs stellen.

Zij ervaren ondanks hun eigen vaak zeer goede positie hoffelijkheid van mannen als een weldaad na al het plurkengedrag van de afgelopen decennia.

Er is na Pierce Brosnan een nieuw gentleman-rolemodel: ‘The Mentalist’ Simon Baker……..

Hij is door modehuis GIVENCHY tot hun nieuwe gezicht gebombardeerd. Ook hij ervaart een emancipatie van zowel vrouwen als mannen. Die laatsten kruipen eindelijk eens uit hun eeuwige spijkerbroeken en houthakkershemden.

“Ik denk dat het idee van mode en mannelijkheid zich momenteel mengt met talent. Het is aanvaardbaar om een onafhankelijke, sterke man te zijn en je tegelijk te interesseren in mode en in hoe anderen je zien”, aldus Simon Baker.

“Ik denk dat we op dat vlak een lange weg hebben afgelegd. Zeg maar dat we tegenwoordig ‘moderne gentlemans’ hebben die weten hoe ze zich moeten gedragen.”

Maar Baker geeft ook zijn visie op parfum, waarbij hij toevertrouwt dat hij gek is op de geur van parfum bij vrouwen. Bij mannen daarentegen mag het niet te overdreven zijn: “Bij mannen is het belangrijk dat hun parfum hen niet overstijgt, net zoals bij kleren: een man moet kleren dragen, maar de kleren moeten hem niet dragen. Een man heeft bijgevolg een parfum nodig die de essentie van wie hij is, versterkt.”

Lees ook:Niet alleen kleren maken de gentleman
Lees ook:Buiten de pot pissers: een schoon lijf, maar ook een schoon geweten?
Lees ook:Stop je stinkende vent in een geparfumeerde slip
Lees ook:50+ vrouwen blijven seksueel actief en attractief op hoge hakken
Lees ook:Het meest sexy stukje lingerie is ….. zelfvertrouwen!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>