Op hakken lopen is goed voor je seksleven, maar dan moet je het wel goed doen

Wanneer vrouwen hun voeten in stilettoschoenen hebben, zetten ze zichzelf in een orgastische positie.

Ondanks dat ze hier veel pijn voor lijden in zowel portomonnee als voeten, hebben vrouwen dit er graag voor over.

Met hun schoenen kunnen ze verleiden, iets wat mannen niet hebben…..

Aldus schoenenontwerper en lieveling van vele vrouwen: Christiaan Louboutin.

Victoria Beckham is Louboutin’s ultieme klant. De moeder van 4 bleef de torenhoge hakken zelfs dragen tijdens haar zwangerschap, waardoor ze nu kampt met een verschoven ruggenwervel. En zo zijn er meer vrouwen die klachten krijgen van het lopen op dit sexy schoeisel.

Dokter Martin Bell werd overspoeld door vrouwelijke patiënten met rug- en kniepijn. Volgens hem werden heel wat van die klachten veroorzaakt doordat de vrouwen dagelijks op de verkeerde manier op hun hakken ronddraven. Door hen te tonen hoe ze hun beenspieren correct moeten gebruiken, zou hij al honderden vrouwen geholpen hebben.

Bell waarschuwt dat dames die jarenlang hoge hakken combineren met een slechte houding uiteindelijk permanente gewrichtsschade kunnen oplopen: ‘Onze benen zijn schokdempers, dus als we niet fatsoenlijk wandelen kunnen we ze beschadigen.’

Om vrouwen op de goede weg te helpen organiseert hij nu ‘Perfectly Poised’-lessen waarin hij zijn cliëntes filmt terwijl ze op hakken wandelen en daarna hun bewegingen analyseert. Hij onderzoekt de tred en de houding en geeft spierversterkende oefeningen mee naar huis.

Gelukkig beweert dokter Bell niet dat vrouwen de hoge hakken in de zak van Max moeten doen, maar hij hamert er wel op dat ze er juist moeten mee leren omgaan. Wie flink rechtop staat en niet sloft zal haar been- en bilspieren vanzelf beter opspannen en zet volgens Bell al een grote stap in de goede richting.

En dat aanspannen van de bekkenbodemspieren is weer positief voor het seksleven van de vrouwen. Maar zelfs de beste professionals struikelen weleens…

Lees ook:‘Stilettohakken zetten vrouwenvoeten in standje orgasme’
Lees ook:Vrouwen willen best pijn lijden om er sexy bij te lopen
Lees ook:Je voeten laten volspuiten, teneinde op stiletto’s te kunnen lopen
Lees ook:Ga bij het daten vooral wijdbeens staan!
Lees ook:Nagels kunnen een behoorlijke afknapper zijn

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>