Mannen zijn drukker met hun uiterlijk dan ooit

Vrijdag schreven we bij relatie.blog over het feit dat de meerderheid van de mannen een hekel heeft aan vrouwen met veel (zichtbare) make up.

Maar het zijn vandaag de dag niet alleen de dames die de kwast hanteren, ook de mannen nemen regelmatig een duik in het toilettasje van hun vriendin……..

Uit een enquête van Escentual.com blijkt dat 34% van de mannen weleens de make-up gebruikt van zijn partner, 6% doet dit zelfs dagelijks.

‘Het sterke geslacht’ blijkt ook meer tijd nodig te hebben om zich op te tutten. Een kwart staat net zo lang voor de spiegel als vrouwlief of zelfs langer.

En dan het smeergedrag van de heren. 11% is dol op concealer, 10% gebruikt haar zelfbruinende crème en 1% geeft toe foundation te gebruiken.

De mannen zijn dan ook nog eens veel tijd kwijt aan het scheren en dan niet alleen hun snor of baard. De man anno nu is veel drukker dan hun vaders en grootvaders waren, ondanks de moderne badkamer-gemakkken. Eenderde van de mannen ontdoet zich van al zijn lichaamshaar door middel van scheren of waxen en 20% werkt zijn wenkbrauwen regelmatig bij.

Een beetje man mag wat mij betreft best wat haar hebben en niet al te gecultiveerd. Ik denk dat veel vrouwen het met mij eens zijn dat het een onprettig idee is als je vriend langer voor de spiegel staat dan jijzelf.

Verzorgd en fris: ja graag. Maar David Beckham is echt wel heel gecultiveerd. Volgens mij telt hij de haartjes ter linker- en rechterzijde van zijn mond nog en daar worden wij vrouwen dan weer niet opgewonden van.

Lees ook:Nederlandse mannen staan maar 5 minuutjes voor de spiegel ‘s ochtends
Lees ook:Mannen houden de douche langer bezet dan vrouwen
Lees ook:Man en vrouw binnenkort samen voor de scheerspiegel
Lees ook:Hedendaagse man spendeert meer tijd voor de spiegel dan aan seks
Lees ook:Help, mannen staan nu langer voor de spiegel dan vrouwen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Mannen zijn drukker met hun uiterlijk dan ooit

  1. Pingback: Hedendaagse man spendeert meer tijd voor de spiegel dan aan seks | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>