Een toyboy als trofee werkt niet

De afgelopen jaren waren de cougar en toyboy opeens heet nieuws. Bekende vrouwen als Madonna, Demi Moore en zelfs de zo brave Susan Sarandon verschenen openlijk met een jonge jongen aan hun zij.

En in eigen land hebben we natuurlijk Patricia Paay die een armcandy heeft van 33 jaar jonger.

Veel van deze relaties sneuvelen weer. Dat gebeurt ook in de omgekeerde situatie van de bekende oude bok met het groene blaadje.

Even is het heel spannend, maar het zijn 2 verschillende werelden en wat ook bewezen is: met een jonge partner aan je zij, oog je zelf ouder.

Er zijn wel voorbeelden van rijpere vrouwen die het à la Demi Moore best lang uithouden met hun jonge vriendje. Wat maakt dan het verschil?

Cougars en en hun toyboys matchen qua seks heel goed. Vruchtbaarheid en kinderwensen spelen immers geen rol: het is puur genot. Hij is blij geen verlegen giechelding tussen de lakens te hebben en zij heeft eindelijk weer eens een viriele Viagra-vrije vent.

Wanneer een rijpe vrouw (meestal gescheiden en al grote kinderen) een jongere man neemt, om meer controle te hebben in haar verhouding of omdat ze hem inzet als een soort ‘trofee’ om indruk mee te maken, dan is de toyboy een tijdelijke troostjongen.

Maar als de cougar haar jongere man gekozen heeft, omdat hij geniet van dezelfde dingen als zij, ze heel erg op 1 lijn zitten en veel plezier hebben, dan is de kans van slagen op de lange termijn dezelfde als elke andere relatie, zo schrijft Bree Maresca Kramer in de Huffingtonpost.

Kalender-leeftijd is niet het probleem, verschillende normen en waarden, levensstijlen, levensfasen en relationele vaardigheden vormen echter de struikelblokken.

Lees ook:Heidi Klum ‘schnabelt’ lekker bij met toyboy
Lees ook:Is de cougar-toyboy-relatie altijd tijdelijk?
Lees ook:Vrouwen willen jongere minnaars!
Lees ook:Steeds meer vrouwen gaan aan een jongere man
Lees ook:Nederlandse vrouwen gaan massaal aan de toyboy!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>