Mannen jatten make-up tasje van hun vrouw leeg

Gisteren publiceerden wij over onderzoek, waaruit duidelijk werd dat vrouwen van nu niet meer vallen voor de klassieke macho.

Mannen met wat vrouwelijker kenmerken worden aantrekkelijker gevonden…….

Maar die vrouwelijkheid bij mannen kent m.i. grenzen. Ik denk niet dat er opnieuw een hype van zogenaamde metromannen aan zit te komen.

Alhoewel? In het geniep gebeurt er meer dan vrouwen weten. Zo zijn er mannen die het heerlijk vinden om in panty’s rond te dartelen en een groeiend aantal mannen geeft toe stiekem in de beautycase van hun vrouwelijke partner te snuffelen om zelf ook verf en kwast te hanteren.

Dames: bent u al eens wat zomaar kwijt geweest? Dit is de jat top tien van de heren.

1. Pincet (39%)
2. Gezichtcrème (37%)
3. Föhn (36%)
4. Nagelvijl (29%)
5. Haarstylingproduct (22%)
6. Lippenbalsem/lipgloss (22%)
7. Gezichtsmasker/scrub (15%)
8. Scheerschuim (15%)
9. Concealer of foundation (10%)
10. Ontharingscrème (8%)

Verzorgde mannen zien vrouwen graag, maar van (hetero-)mannen die meer verstand hebben van cosmetica en maquillage dan zijzelf, worden de meeste dames zenuwachtig. Lief filmpje in dit verband is de volgende….

Lees ook:Mannen zijn drukker met hun uiterlijk dan ooit
Lees ook:Vrouwen klussen omdat de mannen het laten liggen
Lees ook:Dames, plamuur je kop niet dicht als je op date gaat
Lees ook:Mannen vinden vrouw het mooist als ze 40% van haar make-up afpoetst
Lees ook:Mannen denken dat het hebben van gadgets hen sexy maakt. Ah gossie….

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mannen jatten make-up tasje van hun vrouw leeg

 1. Don

  Ik wil niet alle vrouwen over een kam scheren noch alle mannen.
  Media is nou eanmaal zeer rechtlijnig en gericht op de massa. Het is dan ook wel de massa die bepalend is.

  Ik ben zo’n vrouwelijke man en heb er al heel mijn leven mee te maken en ook wel eens last van. In een golvende beweging is er sinds mijn vroege jeugd al interesse geweest in vrouwelijkheid, kleding en lingerie, schoonheid in zijn algemeenheid. Nooit heb ik mij een “echte man gevoeld”, de vrouwelijke kant is altijd aanwezig geweest. Ik wilde en wil echter geen vrouw zijn en ook geen mannelijke man. Tegenwoordig kent men de term Androgyn en dat past qua omschrijving het meest bij me. Maar een term alleen is niet genoeg. De massa, de maatschappij vind een verzorgde en gevoelige man een vrouwelijke man. Zodra er echter sprake is van het dragen van een rok, geschoren benen, beenmode dragen, een beetje make-up (bijv. oogpotlood) etc… etc.. dan is de tolerantie gelijk weg.
  Dan ben je geen vrouwelijk man meer maar een travestiet, een freak, gothic. Waar is de grens dan bij vrouwen, bij mannen, de maatschappij ?? Wanneer wordt iedereen nou eens sociaal geaccepteerd, niet meer in een hokje geplaatst en be-ver-oordeeld ??

    /   Reply  / 
 2. Pingback: Hoe lekker vinden vrouwen een man op hakken? | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>