Zie jij de bruid reeds? Nee, ze deed zojuist een crashdieet!

“Veel vrouwen komen bij ons om slank te zijn op hun huwelijk”, vertellen ze bij Weight Watchers.

De Brugse Sara Borrey vermagerde met de Weight Watchers liefst 27 kilo.

“Aanvankelijk was er geen huwelijksdatum waarop ik me kon richten”, zegt Borrey.

“Maar toen ik 19 kilo was afgevallen, heeft mijn vriend me op reis in Canada ten huwelijk gevraagd. Dat was voor mij de stimulans om door te gaan. Uiteindelijk haalde ik op mijn trouwdag mijn streefgewicht: 65 kilo. En daar ben ik nog steeds…….”

Dat vertelt zij vandaag in Het Nieuwsblad.

Joris Temmerman doet als Vlaamse ‘weddingplanner’ meer dan 120 bruiloften per jaar. “Voor de bruiloft komen de koppeltjes een paar keer bij mij langs om af te spreken. Ik zet dan altijd een hapje en een drankje op tafel. Hoe dichter bij de bruiloft, hoe meer de bruidjes in spe dat aanbod afwimpelen of expliciet vragen naar een light-drankje of plat water.”

Een keer maakte Joris Temmerman een extreem geval mee.

“Een dame die meer dan 40 kilo was afgevallen voor haar huwelijk. Ik vermoed dat ze dat deed met medische hulp. Misschien een maagring. Die dame riskeerde zich toch ver. Toen ze nog kledingmaat 46 had, bestelde ze al haar trouwjurk in maat 38. Maar ze is gelukt in haar opzet.”

Temmerman zegt dat bijna alle bruidjes afvallen, omdat slanker beter kleedt en mooier op de foto staat. “Trouwfoto’s worden jaren later nog bekeken. Om op die foto’s goed te staan, willen mensen een tandje bijsteken.”

Onderzoek van vorig jaar wees uit dat vrouwen gemiddeld 6 kilo afvallen voor hun ‘grote dag’, maar dat het er ook binnen een half jaar weer aan zit. Ergo: het huwelijk is een van de grootste dikmakers van het leven. Ach ja: het was zo leuk voor de foto’s om even een graat te zijn.

Lees ook:Bruiden die crashdieet doen, vieren zwaarlijvig hun 1 jarig huwelijk
Lees ook:De nieuwe aanpak van Weight Watchers geeft jou de controle!
Lees ook:“Weight Watchers programma is helemaal super!”
Lees ook:Vrouwen gaan afgeslankt hun trouwjurk in. Daarna zit het er snel weer aan.
Lees ook:Weight Watchers: het ene succesverhaal na het andere

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Zie jij de bruid reeds? Nee, ze deed zojuist een crashdieet!

  1. Pingback: Bruiden die crashdieet doen, vieren zwaarlijvig hun 1 jarig huwelijk | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>