De gulden snede: dit is het mooiste gezicht ter wereld

MrsperfectHet mooiste gezicht van de wereld is volgens de wetenschap momenteel dat van actrice Amber Heard. Zij leunt het meeste aan bij wat de oude Grieken de ‘gulden snede’ noemden. Bepaalde meetkundige verhoudingen tussen kenmerken die naar fysieke perfectie neigt.

Volgens de Britse chirurg Dr. Julian De Silva het dichtste heeft Amber Heard met haar ogen, wenkbrauwen, neus, lippen, kin en gezichtsvorm 91.85% van de Griekse richtlijnen voor perfectie.

Behalve Amber komen ook Kim Kardashian (91.39%), Kate Moss (91.06%), Emily Ratajkowski (90.8%) en Kendall Jenner (90.18%) dicht in de buurt van ‘de gulden snede’.

De Silva creëerde het ‘meest perfecte gezicht’, met de computer. (zie illustratie) Hij gebruikte de neus van Amber Heard, de wenkbrauwen van Kim Kardashian, de ogen van Scarlett Johansson, de lippen van Emily Ratajkowski’s en het voorhoofd van Kate Moss.

Lees ook:George Clooney blijft ‘knapste man op aarde’
Lees ook:Zo ziet de ideale vrouw eruit. Deel III
Lees ook:De mooiste vrouw op aarde (volgens de plastisch chirurg)
Lees ook:De aantrekkelijkste vrouw ter wereld. Volgens vrouwen dan…
Lees ook:Kate Middleton blijkt neusje van de zalm te hebben

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>