Vrouw wil na 30 jaar weerzien een kind van haar biologische zoon

KimWestBenForsEen Britse moeder die haar zoon 30 jaar geleden ter adoptie afstond, heeft nu weer goed contact met hem. Een beetje te goed volgens de buitenwacht.

De twee zijn hopeloos verliefd en willen zelfs samen een baby. “Ons seksleven is fantastisch…..”

Dat vertellen ze vandaag in The New Day.

Het gaat om het verschijnsel dat mensen zich (seksueel) aangetrokken voelen tot familieleden. Dit gebeurt vaak als de verwanten niet samen zijn opgegroeid. Tussen broer en zus of tussen vader en dochter en zoals nu tussen moeder en zoon.

Studies uit de jaren ’80 tonen aan dat het na lange tijd weer ontmoeten van volwassen familieleden vaak resulteert in wat ‘Genetic Sexual Attraction’ (GSA) wordt genoemd. Tekenen van seksuele aantrekking zouden zelfs in de helft van deze gevallen voorkomen.

Barbara Gonyo lanceerde de term GSA en richtte een hulpgroep op. Ze maakte zelf mee dat ze na jaren haar ter adoptie aangeboden zoon terug zag en werd terstond verliefd op de homo-jongen.

Zoon Ben Ford (32), die in de Verenigde Staten woonde, en zijn moeder Kim West (51) in Groot Brittannië nog nimmer gezien had, stuurde in 2013 uit het niets een brief. De 2 belden daarna geregeld. “Het was alsof we elkaar al jaren kenden,” aldus Kim. Inmiddels zijn al 2 jaar samen. Naast een kind willen ze ook heel graag trouwen.

In 2010 bracht een wetenschappelijke studie aan het licht dat mensen zich aangetrokken voelen tot mensen die op zichzelf of op hun familieleden lijken. Dit gebeurt dus als de familieleden niet samen zijn opgegroeid. Een normaal gezinsleven houdt de incest dus meestal buiten de deur.

Lees ook:10 jaar huwelijk en 4 kinderen verder, ontdek je dat je broer en zus bent
Lees ook:Familieleden die elkaar lang niet zagen, worden vaak spontaan verliefd op elkaar
Lees ook:Adoptiekinderen zijn net ‘gewone’ kinderen
Lees ook:Natasha werd verliefd op bloedeigen vader en ging een relatie aan met hem
Lees ook:Moeder en zoon die incestrelatie hebben, inmiddels ondergedoken

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>