Veertig is het nieuwe sexy voor vrouwen!

40_is_the_new_sexy_shirtCougars met toyboys, 40′sters en 50′sters die besluiten te scheiden om eindelijk te gaan doen wat ze echt willen: het leek aanvankelijk iets tijdelijks, maar zowel in de media als in het echte leven is het een trend die doorzet.

‘Veertig is het nieuwe sexy’ zegt blogger Alex Obed dan ook in een gelijknamige post deze week.

Hij staat ingeschreven op datingsites en toen een vrouw van 40 voor het eerst zijn profiel aanklikte, wilde Alex, zelf 41 jaar oud, haar wegklikken wegens ‘te oud’……..

Maar een vriendin wees hem er juist op dat ze juist in zijn leeftijdscategorie paste. Bij wijze van experiment begon hij te daten met vrouwen van 40 jaar en ouder. “Ze hebben zelfvertrouwen. Ze zijn direct. Ze zijn vrij. En ze zijn knap”, schrijft hij.

Deze vrouwen hebben levenservaring: vaak hebben ze al een huwelijk en een scheiding meegemaakt. Ze weten dat trouwen niet de sleutel is tot het allesomvattende geluk. Ze hebben geen man nodig om een leegte in hun leven te vullen, ze weten wat ze willen en ze gaan ervoor. Ze zitten goed in hun vel, ze willen niet langer de vrouw zijn waar alle mannen op vallen. Ze weten wat ze waard zijn en dat ze mooi zijn. Ze hebben in het leven gewonnen en verloren, soms te veel gegeven in vorige relaties en ze kennen de balans tussen geven en nemen.

Alex vindt de vrijheid van 40′sters bevrijdend ook bevrijdend voor zichzelf. “Je kunt zeggen wat je wil, maar een vrouw van 40 zal je de ruimte geven om jezelf te zijn”

De wat oudere goed voor zichzelf zorgende vrouwen hebben ook geen strategie om een man te strikken, benadrukt de relatie-blogger. En vindt hij supersexy. “Ik heb geen idee waartoe dit zal leiden, maar ik weet 1 ding zeker: mijn volgende vriendin zal boven de 40 zijn!”

Lees ook:Mannen 50+ moeten helemaal niet op een jongere vrouw gaan jagen
Lees ook:Helft gebonden jonge vrouwen had onenightstand
Lees ook:Het verhaal van de foto: voorbestemde liefde?
Lees ook:Niet alleen cougars, maar ook cheetah’s staan in de rij voor een toyboy!
Lees ook:Slechts 1 op de 5 vrouwen zegt het als hun vriendin te dik wordt

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>