Vrouwen vallen voor een kerel met karakter

AXEVorige week berichtten we reeds over wetenschappelijk onderzoek dat andermaal bewees dat vrouwen bij hun partnerkeuze niet afgaan op een mooi smoeltje. ‘Van een mooi bord kun je immers niet eten’.

Een enquête van AXE onder 1032 Nederlandse mannen en vrouwen tussen 18 en 35 jaar, bevestigt dit. Ondanks hun beroemde commercials waarin vrouwen als gekken achter mooie mannen aanrennen, melden zij dat de praktijk anders is…….

Ruim de helft omschrijft haar aantrekkelijkste man als vurig, betrouwbaar en tevreden met wie hij is. Daarnaast zegt 85% dat een sterke en stoere man niet past bij hun ideaalbeeld.

Terwijl vrouwen in Oost-Nederland humor het belangrijkst vinden, waarderen die in Noord-Nederland de sportiviteit van de man. In het zuiden van het land wordt een sociale man het meest op waarde geschat.

Het uiterlijk wordt door de noordelinges slecht door 12% belangrijk gevonden, tegenover 23% in het westen. Met een gemiddelde van 55% zeggen vrouwen uit alle regio’s dat zij het aantrekkelijk vinden als een man zichzelf durft te zijn.

Toch nog maar even die belachelijke reclamespot dan?

Lees ook:De mooiste studentes zitten in Groningen!
Lees ook:Voor elke fase in het leven kiest een vrouw een andere ideale man
Lees ook:Na een week met elkaar naar bed
Lees ook:Mannen willen bankhangen, vrouwen willen knuffelen na vakantie
Lees ook:De zachte G is opwindend!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>