Op vruchtbare dagen zijn vrouwen blij met mooie mannen

Vrouwen die een relatie hebben met een lelijke en onderdanige man worden kritischer en kieskeuriger tijdens hun ovulatie.

Ze voelen zich dan meer aangetrokken tot een sexyer exemplaar.

Een vrouw met een aantrekkelijke alfaman voelt zich tevredener over haar partner als ze eveneens in haar vruchtbare periode van de maand zit………

Onderzoekers aan de universiteit van Californië ondervroegen 41 dames met een lange relatie over de aantrekkingskracht tot hun man. In een maand tijd moesten ze 2x aangeven hoe toegewijd ze waren in hun relatie en hoe de band met hun partner was.

In een vergelijkbaar experiment moesten de vrouwen 2x zeggen hoe vaak ze zich ergerden aan hun partner. Daaruit blijkt dat de houding van een vrouw verandert afhankelijk van haar vruchtbaarheid en het sexappeal van haar man.

Wie vruchtbaar was en een onaantrekkelijke partner had, voelde zich minder met hem verbonden. Ook ergerden ze zich vaak aan hem. Vrouwen met een sexy man hadden een nauwere band met hun partner. Een vrouw beoordeelt dus haar relatie anders op andere tijdstippen in haar cyclus.

Dit ondersteunt de theorie dat vrouwen onbewust een mooie man zoeken voor een flirt en met een betrouwbare man een relatie aangaan om een gezin te stichten. Vrouwen zoeken sexy heren als de kans op een zwangerschap groot is, omdat deze over goede genen beschikken en dus meer kans hebben om een gezond nageslacht voort te brengen.

Door hun vaak meer agressieve karakter en hun overspeliger gedrag zijn deze mannen geen goed ‘trouwmateriaal’. De zachtere types zijn hier geschikter voor. Door hun minder knappe uiterlijk gaan ze minder vaak vreemd en bieden ze een stabielere thuis, maar hebben ze gedurende de maand wel af en toe een chagarijniger vrouw.

Lees ook:Veel vrouwen voelen zich nou nooit eens sexy
Lees ook:Vrouwen gaan contact met hun vader uit de weg op vruchtbare dagen
Lees ook:Waarom mannen met vrouwen trouwen die op hun moeder lijken
Lees ook:Kus bepaalt seks en verdere relatie
Lees ook:Leuk zijn met je ex is niet altijd even positief

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>