Mannen gaan het liefst op stap met blonde welgevormde meiden

Vergeet het gratenpakhuis en ook de roodharigen en brunettes.

Wanneer mannen voor het eerst op stap gaan met een vrouw, kiezen ze het liefst een blondine die in het bezit is van de juiste vrouwelijke rondingen.…..

Zo blijkt uit onderzoek door datingsite Twoo.com.

Mannen hebben 3% meer kans om een blondine boven een brunette te verkiezen voor een date. 27%  prefereert tevens een dame met rondingen. Slechts 2% verkiest een dame met een modellenfiguur.

Zowel mannen als vrouwen hebben het liefst een aardig gezicht in plaats van een perfect lichaam bij het kiezen van een potentiële partner. Mannen op zoek naar een date letten op trekken als aardige ogen en een mooie glimlach.

Slechts 8% vindt een mooie kont belangrijk, gevolgd door 7% die grote borsten een belangrijke eigenschap vindt. Een kwart van de vrouwen wil graag een man met mooie ogen, 22% gaat voor een sexy glimlach en maar 2% eist een sixpack.

Psycholoog Simon Moore aan de universiteit van Londen: “De maatschappij is verantwoordelijk voor een kloof tussen blond en bruin, er verschijnen veel meer blondines in de media dan brunettes. Mannen zijn dus geconditioneerd om deze vrouwen aantrekkelijker te vinden. Het is namelijk zo dat hoe vaker we iets zien, hoe antrekkelijker het ons lijkt. Letten op de ogen en de glimlach is een manier van de natuur om te helpen een vrolijke partner te kiezen. Het klopt dus dat de ogen de spiegel van de ziel zijn”

“De cijfers over het lichaamstype bewijzen dat heren beseffen dat de look van Kate Moss niet realistisch is. Ze weten dat topmodel zijn een baan is, slank zijn is daar een cruciaal onderdeel van, maar dit is niet representatief voor de meeste vrouwen. Daarnaast is een vrouw met rondingen ook vruchtbaarder, mannen kunnen door naar haar lichaam te kijken haar kansen inschatten op het voortbrengen van een nageslacht. Het heeft dus allemaal met evolutie te maken”, besluit Moore.

Lees ook:Idealen NL singles: een blonde doktersassistente en een bruinharige ondernemer
Lees ook:Lichamen David Beckham & Beyoncé het meest begeerd
Lees ook:Vrouwen zien in 1 oogopslag van elkaar hoe dik ze zijn
Lees ook:Je voeten verraden verliefdheid
Lees ook:Lachrimpeltjes zijn levensecht en leveren geld op

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>