Mannen vinden rokende vrouwen niet sexy

Het zal de anti-rooklobby als muziek in de oren klinken dat de meeste mannen een vrouw met sigaret op de lip niet aantrekkelijk vinden.

Andersom geldt nog wel steeds het idee van de stoere Marlboro-man………..

Dat blijkt uit onderzoek van WatchMyWallet.com, zeg maar de Britse versie van het NIBUD.

57% van de mannen vindt een vrouw minder aantrekkelijk als ze rookt, maar slechts 22% van de dames vindt een rokende heer niet sexy.

Een kwart van de ondervraagde mannen zegt dat het rookgedrag van vrouwen geen invloed heeft op de aantrekkingskracht van het andere geslacht, bij vrouwen is dat maar 15%.

67%  van de mannen tussen 18 en 25 jaar rookt, dat geldt voor 58 procent van hun vrouwelijke leeftijdsgenoten. Hoe ouder mannen worden, hoe kleiner de kans is dat ze naar de sigaretten grijpen, bij vrouwen geldt het omgekeerde.

Illustraties: Marlboro was voor WO II een typisch vrouwenmerk, maar in de loop van de jaren werd de marketing meer op de heren gericht en was de Marlboro-man geboren.

Lees ook:Man en vrouw worden in de toekomst even oud
Lees ook:Sterke stellen delen meer dan liefde!
Lees ook:Vrouwen tobben elke dag 10 minuten over hun uiterlijk
Lees ook:Oude vaders verwekken meestal dochters
Lees ook:Mannen blijven openingszinnen gebruiken die niet werken

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Mannen vinden rokende vrouwen niet sexy

  1. ERIC NAEYAERT

    Roken wordt nog enkel gedaan door kansarmen en door mensen die in de psychiatrie zitten, las ik onlangs in een vooraanstaand tijdschrift. Uitzonderingen bevestigen de regel, neem ik aan. Wat er ook van zij, ik vind het niet aangenaam om iemand te zoenen, als die haar mond en tong ruikt en smaakt naar een vuilbak. U ?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>