Mannen zijn genetisch geprogrammeerd om op domme vrouwen te vallen

Mannen blijken voorgeprogrammeerd om vrouwen uit te zoeken die zich dom gedragen omdat dat makkelijker prooien zouden zijn.

De mannelijke soort is maar weinig veranderd sinds de prehistorie.

De voortplanting is namelijk hun belangrijkste doel………..

Onderzoekers aan de universiteit van Austin stelden met hulp van mannelijke en vrouwelijke vrijwilligers een lijst op van 88 punten waaruit blijkt dat een vrouw makkelijk te veroveren is: bijvoorbeeld op de lippen bijten of er slaperig uitzien.

Daarna werden aan 76 mannen foto’s van vrouwen die dit soort gedrag vertoonden voorgelegd en moesten ze beoordelen hoe aantrekkelijk ze hen vonden.

De mannen vonden lichamelijke kwetsbaarheid, zoals een kleine gestalte, niet seksueel aantrekkelijk, maar bleken mentale kwetsbaarheid, zoals dom zijn, wel aantrekkelijker te vinden.

Het verklaart wellicht waarom vrouwen zich in een concurrentiestrijd om een man dommer gaan gedragen, zoals bleek uit onderzoek van begin dit jaar.

De deelnemers vonden hen verleidelijker dan de dames die als intelligent werden voorgesteld.

Hun interesse daalde echter aanzienlijk toen de onderzoekers vroegen of deze vrouw een geschikte kandidaat was voor een vaste relatie. Een domme vrouw is dus alleen interessant voor een seksueel avontuurtje.

Lees ook:Mannenbrein verschrompelt in vrouwelijk gezelschap
Lees ook:Mannen raken opgewonden van lichaamslucht vruchtbare vrouw
Lees ook:Mannen vangen de seks-signalen van vrouwen niet op
Lees ook:Sex-appeal
Lees ook:Vrouwen vinden voorspelbare mannen sexy

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>