Heren, met deze kleding scoor je niet bij de vrouwen!

Hoewel mannen het eenvoudiger lijken te hebben op het vlak van mode ~ze hoeven uiteindelijk maar een t-shirt en een jeans uit de kast te nemen~ slaan velen de plank totaal mis.

Daarom een overzichtje van te vermijden modeblunders voor heren……..

SLIPPERS: Als er geen strand is in een straal van 100 meter, dan zijn slippers een blunder. Zeker in combinatie met een lange broek is het een modemisdaad. Heren die hun voeten niet verzorgen, de grote meerderheid dus, zullen hier al helemaal geen dames mee verleiden.

BORSTHAAR: Diep uitgesneden t-shirts zijn tegenwoordig erg hip, het is de hedendaagse variant van het seventies hemd dat tot aan de navel openstaat. De meeste dames zijn echter niet echt dol op piepend borsthaar.

SIERADEN: Een elegant horloge of een trouwring zijn OK. Maar wanneer je als man meer kettingen draagt dan zij , is er een probleem.

LEDERHOSE: Als zelfs een knapperd als Brad Pitt hier niet mee wegkomt, dan kan haast geen enkele man dit dragen. Een leren broek kun je dus maar beter in de winkelrekken laten hangen, zonder uitzondering.

GIPSY: Een broek met laag kruis is al op het randje voor vrouwen, bij een man is dit helemaal een ramp. Robbie Williams bewijst dat dit een slecht idee is.

HEMDSMOUWEN: Elke man denkt dat een mouwloos, wit hemdje zijn spieren goed doet uitkomen, maar niets is minder waar. Het doet dames namelijk aan bouwvakkers of loodgieters met bierbuik denken.

SHORTS: Jamie Hince houdt van de garderobe van vrouwlief Kate Moss, maar haar hotpants had hij beter kunnen laten hangen. Er is geen enkel excuus dat dit goed kan praten.

BROEKRIEM: Je draagt een riem om je broek hoog te houden. Bij dames heeft dit ook een esthetische functie, maar dat geldt niet voor mannen.

PANTY’s/MANTY’s Waarom modehuizen blijven proberen om panty’s voor mannen te introduceren, is een raadsel. Maar het ziet er in elk geval niet uit.

UGLY’s: En als laatste, maar niet de minste: de Ugg-laars. Bij vrouwen kan het nog net op koude dagen, bij een man is deze blunder onvergeeflijk.

Lees ook:Vrouwen met een decolleté zijn uit, mannendecolleté’s zijn hot!
Lees ook:Naakte mannen brengen bloemen aan de man, pardon: vrouw
Lees ook:Dumpen doe je zo………
Lees ook:Vrouwen vinden dat huishoudelijke taken van mannen vaak over moeten
Lees ook:Zweetlucht en spataders zorgen voor ergernis onder collega’s

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>