Mannen proberen op vruchtbare vrouwen indruk te maken door ander taalgebruik

Mannen reageren anders op allerlei manieren anders op vrouwen in hun vruchtbare periode.

(On)bewust kunnen zijeen vrouw in haar ovulatie ruiken en aan haar hogere stem herkennen.

Maar ook de heren zelf gaan zich anders gedragen in het gezelschap van een vrouw met rjpe eitjes: ze hanteren opeens een ander soort taal………..

Zo bewijst onderzoek van de Embry-Riddle Aeronautical University.

123 mannelijke studenten werden allemaal gekoppeld aan een vrouwelijke. Van die laatsten was bekend op welk moment van hun menstruatiecyclus zij zich bevonden. Zowel de man als de vrouw kregen om de beurt een foto te zien, die ze moesten omschrijven.

In sommige gevallen kon de man dezelfde woorden voor de omschrijving gebruiken als de vrouw. Wanneer de vrouw zich in haar vruchtbare periode bevond, was de man echter geneigd om andere taal te gebruiken, ook al was dit voor de omschrijving niet nodig.

Hoe vruchtbaarder zij was, des te minder het taalgebruik van man en vrouw overeen kwam. Volgens de onderzoekers komt dat omdat mannen indruk willen maken op vruchtbare vrouwen. Door zich niet te conformeren laten ze zien dat ze een geschikte voortplantingskandidaat zijn.

Vrouwen lijken hun taalgebruik niet aan te passen aan de vruchtbaarheid van hun gesprekspartner. Wel is bewezen dat vrouwen in hun ovulatie meer met hun heupen wiegen, zich bloter kleden en eerder voor een onenightstand gaan.

Lees ook:Danst zij sexy? Dan is ze vruchtbaar!
Lees ook:Vrouwen ruiken hun liefdesrivales op afstand
Lees ook:Vrouwen gaan contact met hun vader uit de weg op vruchtbare dagen
Lees ook:Ook seks hebben op de onvruchtbare dagen, zorgt dat je sneller zwanger bent
Lees ook:Vruchtbare vrouwen zien er blozender uit

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>