Ook vrouwen van in de 30 gaan al aan de toyboy

Over het verschijnsel van de rijpere single vrouw die op zoek gaat naar een jonge man hebben we het afgelopen jaar al veel geschreven.

Met natuurlijk über-cougar Madonna als rolemodel met de beroemdste toyboy ter wereld: Jesus Luz.

Het gaat dan meestal om vrouwen van in de 40 of 50 die zich happy voelen met een vriend van minimaal 15 jaar jonger.

Maar nu worden ook de 30sters gesignaleerd met een jonge jongen aan heur zij…………..

Psychologe Helen Fisher vertelt waarom die wat oudere dames zo in de smaak vallen.

“Ze heeft het voordeel van levenservaring, opleiding en stijl, 3 eigenschappen die veel mannen geweldig vinden. Vandaag de dag zijn vrouwen op financieel vlak succesvoller dan ooit, dit heeft een verandering teweeg gebracht in wat mannen van een vrouw verlangen. Ze vallen juist voor deze onafhankelijkheid, het maakt de druk op hun eigen carriere en financiën wat kleiner. Deze nieuwe soort poema begrijpt het gebrek aan ambitie ook beter van deze jonge mannen.”

De poema vindt het zorgelozer en meer ontspannen zijn van deze jongemannen heel verfrissend. Velen hebben namelijk genoeg van hun gestresste leeftijdsgenoten, aldus professor familiale relaties en seksualiteit Sandra Caron van de University of Maine.

Uit haar onderzoek blijkt dat een vrouw zich goed voelt wanneer ze een jongere man aan de haak kan slaan. Jonge mannen zetten hen op een voetstuk en zijn meer onder de indruk van hun prestaties.

Juist ook op seksueel vlak is het leeftijdsverschil een pluspunt. 30sters zitten lichamelijk beter in hun vel dan 10 jaar eerder en maken zich geen zorgen meer over hun uiterlijk tijdens het vrijen, ze focussen zich meer op hoe ze zich voelen. Deze zelfzekerheid en ervaring is zeer aantrekkelijk voor mannen in hun jong 20ers.

Het is kortom exact hoe ik het een jonge man deze week hoorde verwoorden; “Niet zo zeer hoe ze eruit ziet vind ik opwindend in bed. Veel meer wat ze doet met datgene wat ze in huis heeft.”

Lees ook:Niet alleen cougars, maar ook cheetah’s staan in de rij voor een toyboy!
Lees ook:Helft gebonden jonge vrouwen had onenightstand
Lees ook:Vrouwen willen jongere minnaars!
Lees ook:Veertig is het nieuwe sexy voor vrouwen!
Lees ook:10 redenen om………. een relatie aan te gaan met een oudere vrouw

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Ook vrouwen van in de 30 gaan al aan de toyboy

 1. joop

  Daar is niets nieuws aan, vrouwen zijn jarenlang onderdrukt, niet voor niets want vrouwen zijn een stuk erger dan mannen. Waarin ?
  In Alles, ze zijn wreeder, harder, liegen en bedriegem manupileren, pijpen zuigen en trekken en gaan meer vreemd…………als jonge man ben ik verschillende keren “misbruikt”,

    /   Reply  / 
  1. Dennis Mijnheer

   Dag Joop,

   Voor weekblad Nieuwe Revu ben ik een artikel aan het schrijven over jonge mannen die op oudere vrouwen vallen. Wellicht kan jij helpen. Ik ben benieuwd wat je aantrekkelijk vindt aan oudere vrouwen. Hoe pak je het aan? Wat zijn goede plekken om oudere dames te ontmoeten? Wat komt er uit voort? Waarom is het nog een soort taboe? Hoe kan dat doorbroken worden?

   Als je aan dit artikel wil meewerken, neem dan even contact met me op.

   Groet,

   Dennis Mijnheer – verslaggever Nieuwe Revu (freelance)
   Email: [email protected]

     /   Reply  / 
 2. Marit

  Er is zelfs een website voor Dutch Cougars!

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Niet alleen de cougars, maar ook de cheetah’s willen nu een toyboy! | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>