Testosterongehalte bepaalt keuze van de mannen

Denk je dat je op blond valt? Of juist donker? lang? Gespierd? intellectueel? Kaal? Vergeet het maar. Jouw type bestaat niet.

Op wie je valt varieert namelijk van dag tot dag. De testosteron in je bloed bepaalt het type man waar je die dag op valt. Heb je veel testosteron in je bloed, des te groter de kans dat je op mannelijke mannen valt…….

Op dagen dat je testosteron gehalte lager is verkies je de andere types.

Een onderzoek van de University in Aberdeen heeft uitgewezen dat hormonen zeker een rol spelen in aantrekkelijkheid voor het andere geslacht.

Mannen en vrouwen kregen daarbij foto’s van twee verschillende gezichten te zien. De aantrekkelijkste man werd daaruit gekozen.

Een speekseltest kon de hoeveelheid testosteron meten in hun bloed. In één maand tijd legden ze dezelfde proef vier keer af en telkens werden verschillende gezichten gekozen.

Mannen worden trouwens ook beìnvloed door de hoeveelheid testosteron. Op dagen dat er veel van aanwezig is vallen zij op vrouwelijke types.

Lees ook:Relaxte mannen scoren beter dan de stresshanen
Lees ook:Mooie mannen blijken gezonde mannen
Lees ook:Macho mannen hebben lousy sperma
Lees ook:Met drank in je mik lijkt een ander beslist aantrekkelijker
Lees ook:Zolang de aarde draait, zullen mannen hun hoofd ook draaien naar mooie vrouwen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>