Wil je een man? Wees onbereikbaar!

Wil je als vrouw zijnde een relatie? Ben je er echt aan toe? Ben je desperate? Dat wordt dan hard werken. Tenminste, als we het artikel lezen in women online.

Het enige dat je hoeft te doen is de schijn van onbereikbaarheid ophouden, en dat valt niet mee.

De filosofie hierachter is dat als je je als vrouw onbereikbaar opstelt, sociaal, emotioneel, geestelijk en seksueel, dan word je vanzelf een mannenmagneet en zie je jezelf omringd door sexy, leuke exemplaren die je ook echt wilt…..

1. Neem niet altijd de telefoon op of zet hem af en toe even in de wacht om een ander telefoontje te beantwoorden. Laat hem niet merken dat je bij de telefoon zit te wachten totdat hij belt. Laat hem weten dat je het druk hebt, maar niet dat je veeleisend bent.

2. Vrouwen doen er langer over om zich klaar te maken om uit te gaan, mannen doen er langer over om klaar te zijn voor een relatie. Geen van beiden laten zich opjagen! Wees niet te snel je emotionele bagage bloot te geven. Begin altijd met weinig bagage als je in een nieuwe relatie stapt.

3. Wees mysterieus en vaag over hoe je jou tijd besteed. Gebruik woorden als mijn vriendin/kind of hen, als je verteld met wie je was. Hij hoeft nooit te weten dat je vriendin of hen je moeder is.

4. Als je ooit de woorden “ik wil” wilt horen zal je een paar keer “ik wil niet” moeten zeggen! Hoe moeilijker je seksueel te krijgen bent, hoe groter de prijs. Ja, zelfs in deze moderne tijd willen mannen geen afgelikte boterham. Hou je altijd aan het maximum van 3 dates voordat je over seks begint na te denken.

5. Als een onbereikbare vrouw moet je altijd proberen buiten bereik te blijven, zodat hij meer wilt. Dat betekent dat je feestjes vroeg moet verlaten, telefoon gesprekken moet beëindigen etc. voordat het te leuk wordt.

Vooral het laatste punt maakt je leven er niet leuker op lijkt me. Wordt het feestje of het gesprek eindelijk interessant, moet je weggaan of ophangen! Zal de heer in kwestie hier niet uit afleiden dat je niet geïnteresseerd bent? Is de klacht van mannen over vrouwen niet meestal: ze zijn zo onduidelijk, laat vrouwen gewoon zeggen wat ze willen.

En mocht die relatie eenmaal opbloeien, dan komt hij erachter dat je helemaal niet zo bent. Dat je eigenlijk gewoon maar een desperate vrouwtje bent die een rol speelde. Dat je helemaal niet zo mysterieus bent, dat je hem 5 keer per dag belt en dat je je emotionele bagage alleen maar hebt verstopt.Ik ben in ieder geval benieuwd.

Lees ook:Huiselijk geweld? BEL 0900-1.26.26.26
Lees ook:Huwelijk is voor volwassenen
Lees ook:Te Hoge Verwachtingen
Lees ook:Ben jij ook een phubber? Doe de test!
Lees ook:Voor wat hoort wat

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Wil je een man? Wees onbereikbaar!

 1. Wendie

  Wat is onbereikbaar? Het is inderdaad vervelend als iemand opzichtig om een vuurtje vraagt maar ik heb dat liever dan een zogenaamd toneelstuk dat onbereikbaar heet. En als je later alles moet opbiechten dat je een toneelstuk hebt gespeeld om maar je doel te bereiken dan is het maar te hopen dat de ander daar begrip voor zal hebben.

    /   Reply  / 
 2. Lukas

  Dit is nou echt precies watik als man zijnde heb meegemaakt, eerst heel mysterieus en terughoudend.
  Vervolgens na ongeveer 3 a 4 dates sloeg het totaal om en toen zag ik hoe ze egt was, gewoon Hopeloos!
  Jammer want ik vond dat “nette” wel leuk aan haar.

    /   Reply  / 
 3. Fijelle

  Het klopt dat onbereikbaar zijn helpt, maar niet via deze tips. Zeg gewoon dat je geen vriend van je ouders mag en de jongens komen achter je aan.. in mijn geval dan. Ik zeg elke keer tegen een jongen, ik wil geen relatie, ik kan geen relatie hebben en je moet niet verliefd op me worden of achter me aan gaan lopen. Dit zien ze als een uitdaging en gaan echt aan je hangen, wat soms vervelend kan zijn. Ohja wees gewoon aardig en doe er soms een subtiele flirt tussendoor, maar flirt niet teveel. Hoop dat jullie er wat aan hebben.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>