Kies een man

Het blijkt dat macho’s uit zijn. Volgens recent Brits onderzoek willen vrouwen geen machoman, maar een man met vrouwelijke trekjes en volle lippen. Een man met een macho uiterlijk is leuk om naar te kijken, leuk om mee te daten, maar volgens vrouwen niet geschikt om een relatie mee aan te gaan.

Mannen met een dominant uiterlijk zoals kleine ogen, brede kaak, zware wenkbrauwen en grote neus zijn leuk voor de evolutie, maar op de lange termijn, op het gebied van relaties, staan ze zeker niet boven aan het verlanglijstje. Mannen met een macho uiterlijk worden beschouwd als minder betrouwbaar en een slechtere vader.

Eng hoor. Komt het er dan altijd op neer dat vrouwen mannen kiezen met in hun gedachten: is hij geschikt voor een relatie op den lange termijn en zo ja, zijn die zware wenkbrauwen en die brede kaak geen alarmbellen voor mij dat ik toch wel haast moet denken, nee, dat is hij niet, ga toch op zoek naar een man met volle lippen en vrouwelijke trekjes want dat is beter voor ‘ons kind’? Waar is de gedachte gebleven: goh, dat lijkt me een leuke vent, die wil ik wel beter leren kenen. Hoe het verder loopt merken we vanzelf?

Bestaat dat niet meer? Zit er altijd een bedoeling achter? Zijn we onbewust echt bezig met het zoeken naar een partner met een gezonde uitstraling omdat dat genetisch voordeel oplevert voor nageslacht?

Lees ook:Vrouwen willen een man die glimlacht tijdens de eerste ontmoeting
Lees ook:De aantrekkelijkste vrouw ter wereld. Volgens vrouwen dan…
Lees ook:De gulden snede: dit is het mooiste gezicht ter wereld
Lees ook:Wenkbrauwen wegscheren: sexy of a-sexy?
Lees ook:Blondines voor seks, brunettes voor echt

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>