Robin & Scott doen na 20 jaar huwelijk een jaar lang een open relatie…….

Doodgaan met de gedachte dat je met maar 4 mannen seks had.

Dat vond Robin Rinaldi ondraaglijk en dus sloot ze een deal met haar echtgenoot, met wie ze trouwde toen ze 26 was.

Een jaar lang zouden ze een open relatie hebben. Tijdens werkdagen verbleef de Amerikaanse met Italiaanse roots in een appartement in San Francisco en kon ze seks hebben met Jan en Alleman.

In het weekend keerde ze terug naar haar echtgenoot…….

De seks moest veilig zijn en Rinaldi stond zichzelf niet vaker dan 3x toe met dezelfde man toe. Verder waren er geen regels en gold het principe ‘niks vragen, niks vertellen’.

Rinaldi zat naar eigen zeggen in haar midlifecrisis, liever gezegd midwifecrisis, toen ze koos voor een jaar losbandig leven. Ze was 44 en miste passie tussen de lakens. “De seks met mijn man was niet meer dan een verplicht nummertje iedere week. Het was wel fijn, maar ik miste spontaniteit en temperament. Ik hunkerde naar verleiding en vrouwelijkheid”, aldus de intussen 50-jarige vrouw aan New York Post.

Echtgenoot Scott liep aanvankelijk niet warm voor het plan, maar ging toch door knieën.

Zij vond haar bedpartners via de website nerve.com en bij een yogaclub, waar niet alleen asana’s werden uitgevoerd, maar ook aandacht werd geschonken werd aan seksualiteit.

Hij had in een halfjaar tijd geregeld seks met een veel jongere partner, ontdekte Rinaldi achteraf. Zij ging in de periode 2008-2009 naar bed met in totaal 11 mannen en 1 vrouw.

De weekenden bij haar man waren volgens Rinaldi niet zo raar als je zou denken. “Het was de perfecte balans.”

Het paar bedreef de liefde ook samen en hun gedeelde project maakte alles spannender. Rinaldi leerde in de periode als losbandige vrouw niet alleen fysiek veel bij, ook mentaal gingen er deuren open.

Na het wilde jaar trok Rinaldi vol goeie moed weer voltijds in bij haar man, maar brak een periode aan die veel moeilijker was dan gedacht.

“Ik was veranderd. Het was alsof ik plots een geüpdatete versie van mezelf was. Ik was minder verlegen, had meer zelfvertrouwen.”

Het koppel kon hun problemen niet oplossen en Rinaldi en Scott zetten korte tijd na de vrije relatie een punt achter hun liefdesgeschiedenis, een huwelijk van bijna 20 jaar.

5 jaar verder vonden ze elk opnieuw de liefde. Scott heeft een andere vriendin, Rinaldi viel in zwijm voor een man met wie ze naar bed ging tijdens het ‘Wild Oats’-project, zoals ze het losbandige jaar zelf doopte, en die haar na afloop opnieuw opzocht.

“Alden en ik zijn gelukkig samen. Het is een gewone, monogame relatie. Ik ben dankbaar voor mijn huwelijk met Scott, maar voor dit deel van mijn leven, geloof ik dat ik het meeste kan leren van iemand die hetzelfde libido heeft.”

De Amerikaanse freelance journaliste pompte de energie die ze dacht als moeder te zouden ervaren in haar seksleven en daarna in het schrijven van haar memoires. Nee, daar is Kees van der Staay van de SGP niet blij mee.

‘Wild Oats Project’ verscheen oorspronkelijk in de New York Post en daarna als boek. Deze week is de Nederlandse vertaling ‘Mijn man en mijn minnaars’ verschenen.

Lees ook:Waarover liegen mannen c.q. vrouwen?
Lees ook:Wat ‘alle dagen seks’ met je relatie kan doen
Lees ook:Chantal Janzen voor de 3e x MILF van het jaar
Lees ook:Echtpaar haalt binnen 10 minuten allebei medaille in Sochi
Lees ook:Seksloze echtgenoot blijkt echtgenote

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>