Vrouw is haar geheugen kwijt en trouwt daarom voor 2e x met zelfde man

Vlak na het groots gevierde huwelijk van Jeremy (21) en Justice (20) vorig jaar augustus, raakte laatstgenoemde betrokken bij een auto-ongeluk dat haar bijna het leven kostte.

Een auto reed haar aan met 80 kilometer per uur. Lichamelijk is ze weer goed hersteld, maar door schade aan haar kortetermijngeheugen kon ze zich niets meer herinneren van hun prachtige bruiloft

Haar man Jeremy besloot daarom om een tweede huwelijk te organiseren.

Justice durfde het eerst niet goed aan Jeremy te vertellen, maar uiteindelijk bracht ze het toch voorzichtig ter sprake.

“Ze zei tegen mij: ik wil niet dat je boos wordt, maar ik herinner me niets van het huwelijksfeest,” vertelt Jeremy. “Ik was natuurlijk helemaal van streek, maar ik zei haar direct: dan doen we het opnieuw.”

Hij organiseert nu een 2e huwelijk op 1 augustus 2015, precies een jaar nadien, met de hulp van familie, vrienden en een crowdfundingproject dat hij opzette.

De organisatie neemt Jeremy helemaal alleen voor zijn rekening. “Ons eerste huwelijk was prachtig en perfect,” vertelt hij. “Maar deze keer wil ik echt dat ze weggeblazen wordt. Ze verdient dat.”

Justice is er maar wat gelukkig mee. “Ik ben zo blij dat ik nog leef. En ik ben zo gelukkig dat ik Jeremy heb. Wat zou ik zonder hem moeten.”

Lees ook:Vier je bruiloft groots en duur, dan houdt je huwelijk langer
Lees ook:Laat kinderen nieuwe man vinden voor hun moeder
Lees ook:Mannen willen vreemdgaan met bruidsmeisjes
Lees ook:Porno voor vrouwen: massaal in katzwijm voor mugshot crimineel
Lees ook:Britse vrouw trouwt zichzelf en kust haar spiegelbeeld

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>