Dit koppel stierf na 74 jaar samen op Tweede Kerstdag

Meerdere keren hebben we er reeds over geschreven en het blijft de droom van elk verliefd paar: zwanenliefde.

Een leven lang bij elkaar blijven en bij wijze van spreken boven je 90ste hand in hand sterven.

Bij Robert (92) en Louise Bain (90) was het letterlijk tot de dood hen scheidde en dat gescheidde op afgelopen Tweede Kerstdag…….

Toen Louise Bain haar laatste adem uitblies nam Robert zijn geliefde echtgenote nog eens vast. Amper 6 uur later stierf de man uit Louisiana.

Het stel stapte in 1942 in het huwelijksbootje en pas in 2011 verhuisden ze naar een home in Alpharetta, Georgia. Volgens het personeel van het rusthuis maakten ze nog elke dag hun wandeling. Hand in hand, als een verliefd stel. Zo graag bleven ze elkaar zien, tot de laatste snik.

Het onafscheidelijke duo liet 1 zoon en 2 dochters achter en die hebben 6 kleinkinderen. “Het ogenblik waarop moeder stierf, nam hij haar nog eens vast. Hij besefte meteen dat het over was”, vertelt dochter Charlotte Tallent. “De sleutel van hun geslaagd huwelijk was trouw blijven aan wie ze waren. Ze hebben zichzelf nooit verloochend en ze wisten wat ze aan elkaar hadden.”

Robert & Louise leerden elkaar tijdens een kamp kennen in 1940. Hij was er met zijn vriendinnetje maar keerde huiswaarts met Louise. Robert ging aan de slag voor een papierbedrijf in Bastrop, Louisiana en zij meldde zich aan bij de luchtmacht tijdens de Tweede Wereldoorlog.

In 1954 verhuisden ze naar Rome in Georgia waar Robert in dienst ging bij de Georgia Kraft Company tot aan zijn pensioen in 1985. Al die tijd deden ze alles samen. Ze gingen samen vissen en jagen. Volgens hun kleinzoon Bob Williams waren ze het perfecte koppel.

Familieleden van Louise vertellen dat zij over haar man sprak als ‘een knapperd’. Een vriendin van het koppel die haar dochter naar Louise vernoemde, zegt dat ze een echte inspiratiebron waren en dat Robert een echte gentleman was die haar altijd voorrang verleende.

Lees ook:Scoren op een datingsite? Koop een rood badpak!
Lees ook:51-jarige vrouw, 2x getrouwd geweest, nu pas ontmaagd
Lees ook:Wat we allemaal willen: samen oud worden en hand in hand sterven
Lees ook:Echte liefde: hand in hand begraven in een tweepersoons doodskist
Lees ook:Waar Paasverhaal: 70-jaar getrouwd echtpaar sterft binnen 24 uur

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>