Bruidegom gaat zogenaamd dood om eraf te zijn

De 23-jarige Britse Alex Lanchester kon niet wachten om haar mooie trouwjurk aan te trekken en haar jawoord te geven aan haar grote liefde: de Amerikaan Tucker.

Een paar maanden voor de grote dag kreeg ze ineens een telefoontje van haar schoonvader: Tucker was plots overleden.

Alex was in diepe rouw, totdat bleek dat haar bruidegom zijn eigen dood in scène had gezet…..

Alles was al geregeld voor de bruiloft van Alex & Tucker: de jurk, de bloemen, de locatie.

“Hij vond het allemaal geweldig”, aldus de Britse, die haar verloofde had ontmoet toen ze een half jaar in de VS studeerde. Toen ze terug naar huis ging, vroeg hij haar ten huwelijk en zij zei ‘JA”.

Vervolgens zei hij 2 afspraken om naar haar in Engeland op te komen halen af. En 5 maanden voordat ze zouden trouwen kreeg ze dat telefoontje.

“Een man zei dat hij de vader van Tucker was en slecht nieuws had. Maar het klonk helemaal niet als zijn vader, het leek heel erg op de stem van Tucker zelf”, aldus Alex die zegt dat de stem meldde dat haar aanstaande was omgekomen bij een auto-ongeluk.

Alex was heel erg verdrietig, maar ook in de war. Daarom belde ze vervolgens gelijk de moeder van haar vriend.

“Zij vertelde me dat het prima ging met Tucker, ze zei ook dat ze dacht dat wij uit elkaar waren. En van onze bruiloft had ze nog nooit gehoord.”

Alex zat in een achtbaan van emoties van verdriet en woede en probeerde ‘de grote held’ Tucker zelf te bellen, maar hij nam natuurlijk niet op.

“Het was allemaal nep”, vertelt Alex, die zegt dat ze haar verloofde nooit meer heeft gesproken. Hij heeft haar nog wel een berichtje gestuurd om zijn excuses aan te bieden. “Ik denk dat ik hem nooit zal vergeven. Doen alsof je dood bent om onder een huwelijk uit te komen, is echt heel laf.”

Intussen is Alex uiteraard blij dat ze geen JA heeft gezegd tegen zo’ lafbek. “Ik ga nu reizen en dit allemaal achter me laten, maar het zal wel even duren voordat ik een man weer kan vertrouwen.”

Lees ook:Française trouwt overleden verloofde
Lees ook:Het verhaal van de foto: voorbestemde liefde?
Lees ook:Lesbische tieners ‘genezen’ ze zo bij de Mormonen
Lees ook:Baby geboren uit sperma dat 23 jaar in de diepvries zat
Lees ook:Historicus Alex Bakker verzweeg zijn eigen geschiedenis als meisje

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>