Hoe een moeder zo onder de betovering van een nieuwe vriend komt, dat ze haar eigen dochter laat misbruiken

child-abuseEen 44-jarige man die samen met zijn vriendin háár 12-jarige dochter maandenlang seksueel misbruikte, moet waarschijnlijk 4,5 jaar de cel in.

Die straf eiste het Openbaar Ministerie vandaag tegen de Bredanaar.

De man, een aan seks verslaafde sm-meester, stond vandaag voor de rechter in Den Haag, sámen met de moeder van het meisje.

De zaak tegen de moeder werd aangehouden omdat zij nog een extra psychologisch onderzoek moet ondergaan en alsnog een verklaring wil afleggen tegenover de politie. Dat weigerde zij tot nu toe.

De vrouw, de 49-jarige Karen T. uit Leiden, liet haar 12-jarige dochter in 2013 maandenlang seksuele handelingen uitvoeren, samen met haar vriend, de 44-jarige Anatoli de G. uit Breda.

Uiteindelijk moest het meisje zelfs seks hebben met hem én met haar eigen moeder. De G. speelde de rol van sadomasochistische meester.

De echte vader van het meisje kreeg er op een gegeven moment lucht van en sloeg alarm. Het meisje woont nu bij hem. Beiden waren gisteren niet bij de rechtszaak aanwezig, maar uit een voorgelezen slachtofferverklaring werd duidelijk hoe bang het meisje was voor haar eigen moeder en dat ze de vrouw nooit meer ‘moeder’ wil noemen.

Karen T. hoorde het huilend aan. In de zaak van Anatoli de G. doet de rechter over 2 weken uitspraak. De zaak tegen moeder Karen T. komt later alsnog voor de rechter.

Lees ook:Vrouw wil geld van ex-man omdat ze geen seks kreeg
Lees ook:Uit de diepvries: vrouw baart kind van man die al 3 jaar dood is
Lees ook:Aziatisch sprookje
Lees ook:Française trouwt met haar geliefde, die in 2009 overleed
Lees ook:Dochter van bruid blijkt zwanger van bruidegom

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>