Hij komt, hij komt: de prins op ‘t witte paard!

Hij houdt wel van me, hij houdt niet van me…. Ben je ook paardenbloemen of madeliefjes uit elkaar aan het plukken voor een ja of nee?

Hoeft niet. Er is een hele waslijst aan signalen waardoor je als vrouw weet dat je je droomprins gescoord hebt.

Met de complimenten van Maxima……..

Deze lijst stelde de redactie van COSMOPOLITAN samen.

Het kan natuurlijk nooit dat je ‘prins’ op alle punten scoort, maar hopelijk voor jou wel op vele.

* Hij wil dat je vrienden wordt met zijn beste maten. Dat betekent niet dat je zomaar eens even gedag komt zeggen, maar iedereen moet leren kennen tijdens een etentje of borrel.

* Hij denkt hardop terug aan dingen uit het verleden die je samen hebt meegemaakt of memoreert iets wat je eerder al eens hebt verteld.

* Hij mailt je een artikel dat hem doet denken aan jou. Over een vakantiebestemming waar je altijd al graag heen wilde. Hij droomt hij al van jullie twee samen op het strand bij een zonsondergang.

* Je wilt alles over hem vertellen aan je ouders. Meestal denk je eerst na voor je iets over je nieuwe vlam vertelt aan je moeder of vader, maar nu ben je gewoon een spraakwaterval. Je bent te opgewonden over hem, zodat je niet kunt zwijgen over hem.

* Zijn boekenplank lijkt verdacht veel op die van jou. Er zitten er zelfs een paar bij hem tussen die jij al eeuwen wilde lezen.

* Hij is geïnteresseerd in je werk. Ook al doet hij totaal iets anders, in een totaal andere sector, toch wil hij weten wat je precies doet, hoe je bij deze baan terecht bent gekomen en waarom je het leuk vindt.

* Je voelt je volledig op je gemak bij hem, ook als je al eens iets gênants of vervelends hebt gezegd. Je kunt hem meteen vertrouwen, ook al zijn jullie nog maar een korte periode samen.

* Hij laat steeds van zich horen en stuurt regelmatig een sms of appie als je bijvoorbeeld een drukke week hebt. Hij laat zien dat hij om je geeft en vraagt steeds of alles goed gaat en of hij kan helpen.

* Hij wil niet altijd maar sms’en of e-mailen maar juist even telefoneren om je stem te horen.

* Hij vertelt je dat hij uitkijkt naar het moment dat je elkaar weerziet.

* Je kan niet ophouden met zijn naam te laten vallen en over hem te praten bij je vriendinnen en kennissen.o

* Je denkt al aan de gezellige avond die je met hem zult hebben om de nog drukke en spannende werkdag goed door te komen.

* Jullie slapen zeker 2 nachten in de week bij elkaar en spreken op z’n minst af op vrijdag of zaterdag om samen leuke dingen te doen in het weekend.

* Hij weet je nog altijd te verrassen met nieuwe uitjes in de stad waar je al jaren woont. Hij laat zien dat hij moeite doet voor jou.

* Hij heeft verschillende plannen op jouw verjaardag. Het maakt niet uit op welke leeftijd, jouw dag is elk jaar speciaal.

Lees ook:Twijfel niet langer aan je relatie: hak die knoop door!
Lees ook:Hoe weet ik of jij de ware bent?
Lees ook:Hoort seks bij de kennismaking?
Lees ook:Vrouwen snappen beter wat een relatie inhoudt dan mannen
Lees ook:Hoe je je relatie gelukkig houdt met 10 simpele gewoontes

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>