106-jaar oude vrouw doet toyboy

Een paar maanden geleden kwamen Marjorie Hemmerde (106) en Gavin Crawford (73) elkaar tegen in de gangen van het bejaardenhuis

Nu zijn ze onafscheidelijk en gedragen ze zich als twee verliefde tieners…….

Beiden waren hun hele leven ongetrouwd en hadden niet meer verwacht de ware nog tegen te komen. Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan.

“We zijn versmolten met elkaar”, zegt de 106-jarige Marjorie in de Herald Sun. “We hebben allebei het gevoel elkaar al eeuwen te kennen en het leeftijdsverschil van 33 jaar maakt ons hoegenaamd niets uit.”

Gavin noemt Marjorie zijn prinsesje. “Ze is erg extravert en ze staat positief in het leven. Nooit klaagt ze en ze is altijd vrolijk”, zegt Gavin. Volgens hem is hun manier waarop ze naar het leven kijken identiek. “We hebben allebei geleerd dat het leven te kort is om er niet van te genieten.”

Vicki Fraser, de manager van het bejaardenhuis, is ook al onder de indruk van deze liefde. “Ik word er zelfs een beetje emotioneel van. Het is och geweldig dat ze elkaar gevonden hebben. Bovendien bewijst dit dat het nooit te laat is.”

Gavin & Marjorie gaan echter geen trouwdag doen, daarvoor zijn ze nog steeds te onafhankelijk. De oude cougar wil zich immers niet binden en geniet gewoon van haar toyboy. “Ik hou wel van dit zondige leventje.”

Lees ook:Schoonmoeder: dot of draak?
Lees ook:31-jarige man valt op 91-jarige vrouw: toyboy of gerontofiel?
Lees ook:Hij werd zij en zij werd hij en nu zijn ze samen een stel
Lees ook:Op naar Café de Liefde
Lees ook:ECHTE LIEFDE: op dezelfde dag geboren, 80 jaar een paar en 1 dag na elkaar overleden

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>