Na vele jaren weer verliefd worden op de vlam van je jeugd

Natuurlijk: er zijn nogal wat programma’s die over dit onderwerp gaan, zoals Memories van de KRO. Af en toe zie je van het scherm de vonken ervan afspatten.

Zo ook Warner Billington & Eileen Lockley uit Groot Brittannië. Ze waren smoor toen ze 17 respectievelijk 16 waren, maar het geplande huwelijk mocht niet doorgaan, want haar vader stak er een stokje voor.

60 jaar later:………………. vavoem!

Beiden vonden in de jaren ’50 van de vorige eeuw iemand anders om hun leven mee te delen en kinderen te krijgen.

Ze waren elk dik 50 jaar gelukkig getrouwd met hun partner, totdat Eileen’s man in 2006 overleed. In 2010 stierf de vrouw van Warner.

Via een wederzijdse vriend hoorde Eileen hierover en ze belde Warner op om hem te condoleren.

Maar het bleef niet bij dat ene telefoontje; ze belden elkaar regelmatig om te kletsen over vroeger.

Op een dag trok Warner de stoute schoenen aan en vroeg of Eileen eens bij hem in Sutton Coldfield langs wilde komen. Dat liet ze zich geen tweede keer zeggen. Warner haalde haar van het station met een grote bos rozen.

Op die leeftijd gaat het allemaal wat sneller. Dus in 2011 trok Warner bij Eileen in. “Een paar maanden later heb ik Eileen gevraagd of ze met me wilde trouwen. Ik wilde haar niet meer voorstellen als mijn vriendin, maar als mijn vrouw.”

Eileen vertelt dat ze gewoon zijn verder gegaan waar ze gebleven waren. “Het is net of we nooit uit elkaar zijn geweest. Het voelt nog hetzelfde als toen.”

Warner voegt eraan toe: “We hadden beiden een gelukkig huwelijk, maar iemand die zegt dat hij zich zijn eerste liefde niet meer herinnert, liegt.”

Het stel 70′ers vraagt zich soms af hoe anders de dingen hadden gelopen als Eileen’s vader destijds iets coulanter zou zijn geweest. “Maar daar staan we niet te lang bij stil.”

Lees ook:YOUTUBE-HIT: Hoe versier je een vrouw? Met een Lamborghini!
Lees ook:Het grote geheim van oude liefde
Lees ook:Ménage à trois: 1 hetero-man + 2 biseksuele vrouwen
Lees ook:Focussen op elkaars uiterlijk is de moord voor een relatie
Lees ook:Moet vader van Anders Breivik zich schuldig voelen?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>