Vrouw heeft relatie met 5 broers tegelijk

De statistieken laten nu al zien dat China een groot probleem krijgt.

Er zijn tijdens de 1-kind politiek namelijk veel meer meisjes dan jongens geaborteerd, zodat het er op uitdraait dat kinderen niet alleen in hun eentje voor hun oude ouders moeten zorgen, maar ook dat mannen de vrouwen straks moeten gaan delen.

Er zijn 34 miljoen meer mannen dan vrouwen. Wellicht dat ze het net zo kunnen gaan plannen als in India al veel gebeurt.

De 21-jarige Rajo Verma bijvoorbeeld. Zij trouwde met haar vriend Guddu, maar ook zijn 4 broers delen mee in het huwelijksgeluk……….

In het dorp waar de echtelieden wonen, is het gebruikelijk dat de broers van de bruidegom ook in het huwelijksbootje stappen met de bruid. Rajo deelt haar eenkamerwoning met de 5 broers Bajju (32), Sant Ram (28), Gopal (26), haar oorspronkelijke man Guddu (21) en Dinesh (18).

De officiële benaming hiervoor is polyandrie: een vrouw die meerdere mannen heeft, net zoals polygamie de benaming is voor een man die meerdere vrouwen heeft.

“We hebben allemaal seks met haar, maar ik ben niet jaloers”, aldus de officiële bruidegom Guddu. “Ik zie haar als mijn vrouw en heb seks met haar, net als mijn broers”, zegt Bajju.

Rajo is er zelf erg nuchter over: “Ik slaap beurtelings met ze. We hebben geen bedden, maar veel doeken op de vloer. Ik krijgt veel meer aandacht en liefde dan de meeste vrouwen.”

Rajo is inmiddels ook de gelukkige moeder van een jongetje. Wie van de broers de vader is en welke de ooms zijn, is niet bekend.

Lees ook:LINDA over exen: van horrormannen tot beste vrienden
Lees ook:Meisjes met jongere broers blijven langer maagd
Lees ook:Heb je een zus? Zij maakt het verschil!
Lees ook:7x oude liefde van Reddit en Imgur
Lees ook:Haat-/liefde-relatie broers en zussen altijd nog beter dan geen contact

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vrouw heeft relatie met 5 broers tegelijk

  1. Katy

    Kijk weer wat geleerd. Ik dacht namelijk dat het allemaal polygamie heette. Nu weet ik dat als een vrouw getrouwd is met meerdere mannen het heel anders heet. Dat heet Polyandrie!

    Altijd verkeerd gehad, potjandorie!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>