Docent (55) trouwt leerling (22) met wie hij al 11 (!) jaar relatie onderhoudt

KimberleyPearce&TeacherHusbandHet zal je maar gebeuren.

Dat je als ouders wordt voorgesteld aan je nieuwe schoonzoon, die niet alleen stukken ouder is dan jezelf, maar dat ook nog blijkt dat hij al een relatie met je dochter onderhoudt vanaf het moment dat zij 11 jaar was…………..

Kimberley Pearce uit het Britse Berkshire kwam toen ze 11 jaar oud was bij de toen 44-jarige Adrian Callaway in de klas.

Ze zou toen ze nog les van hem kreeg al een relatie met hem gekregen hebben, maar hield dat voor de rest van de wereld geheim, melden Britse media.

Totdat ze op haar 19e bekend maakte dat ze uit haar ouderlijk huis vertrok om met haar vriend samen te gaan wonen.

De ouders van het meisje waren geschokt omdat ze deze ‘jongen’ nog nooit hadden ontmoet, maar kregen helemaal de schrik van hun leven toen het de oud-leraar van hun dochter was, die 33 jaar ouder dan het meisje is.

Toen de ouders een klacht indienden bij de school van de leraar, kwamen ze erachter dat er zelfs al eens door anderen was geklaagd over ‘ongewenst gedrag’ tussen de leraar en de leerling, toen het meisje 16 was. Daar waren de ouders echter nooit van op de hoogte gebracht.

Kimberley is inmiddels 22 jaar oud en getrouwd met haar 55-jarige oud-docent. Samen hebben ze een zoontje van 8 maanden. De man heeft zijn schoonouders, die jonger zijn dan hij zelf, niet ontmoet sinds hij samenwoont met hun dochter. De laatste keer dat de 3 elkaar zagen, was tijdens een ouderavond op school…

Lees ook:Hoe een moeder zo onder de betovering van een nieuwe vriend komt, dat ze haar eigen dochter laat misbruiken
Lees ook:Echte liefde: hand in hand begraven in een tweepersoons doodskist
Lees ook:Vrouw date man die haar broer blijkt te zijn
Lees ook:Aziatisch sprookje
Lees ook:Zoon van Beth McGarethy is nu haar dochter en dochter is nu haar zoon

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>