Dankzij de lotto rijk en getrouwd

Een Brit die dreigde eeuwig vrijgezel te blijven, heeft door het winnen van de hoofdprijs in de lotto niet alleen rijkdom verworven, maar ook nog eens de liefde van zijn leven.

Peter Collier woonde tot zijn 48e nog thuis.

Iedere morgen om half 6 smeerde zijn moeder zijn boterhammen en vertrok hij naar zijn werk.

Ook ging hij met haar en zijn broer, die ook nog thuis woonde, op vakantie.

“Mijn moeder was de liefste vrouw ter wereld. Ik dacht er zelfs niet aan om naar een andere vrouw uit te kijken”, vertelt Collier in The Sun. Hij had zelfs nog nooit een date gehad met een vrouw.

Maar toen moeder Grace ziek werd en er geen geld was voor medische hulp, besloten Collier en zijn broer maar eens een lot te kopen. Prompt vielen ze in de prijzen en kon er een verpleegster worden ingehuurd. En zo kwam er toch nog een ‘vreemde’ vrouw in huis: Donna (43).

Maar pas 2 jaar later en 8 maanden na de dood van Grace durfde de Brit de verpleegster mee uit te vragen voor een etentje bij de Chinees. Een maand later, op Valentijnsdag, belandden ze dan eindelijk samen in een hotelkamer, waar Collier werd ontknaapt.

“Daar was moed voor nodig, maar ik heb er erg van genoten. Na nog een paar dates wist ik dat ze de ware was en in juli gaan we trouwen”. Volgens de miljonair is Donna niet op zijn geld gevallen. “Ze wil alles zelf betalen”.

Lees ook:Het verhaal van de foto: voorbestemde liefde?
Lees ook:Dochter Whitney Houston trouwt met haar broer
Lees ook:Française bevalt een minuut nadat ze getrouwd is
Lees ook:Britse vrouw trouwt zichzelf en kust haar spiegelbeeld
Lees ook:Vrouw vindt na 38 jaar moeder terug en hoort dat ze getrouwd is met haar broer

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>