Als Carice van Houten een piemel had, was Halina Reijn getrouwd

“Als Carice een man was geweest, zou ik morgen met haar trouwen.”

Aldus actrice Halina Reijn over haar beste vriendin en collega Carice van Houten.

“Bij ons spat de liefde ervan af”, aldus Halina………

Dat vertelt zij dit weekend in De Telegraaf.

“Maar, ik ben extreem fundamentalistisch heteroseksueel”, voegt Halina daaraan toe.

Ze vertelt verder dat ze het met Carice weleens over voortplanting heeft. “We hebben het ook wel eens gehad over samen een baby krijgen. Zo hebben we een gynaecoloog gevraagd of hij 2 eitjes kan mengen. Vond-ie heel raar, gek hè?”

Carice is volgens haar ook de enige met wie ze knuffelt. “Normaal haat ik knuffelen. Carice kan de hele tijd als een kat op mijn schoot zitten. Maar wij kunnen ons ook aan elkaar ergeren en bot tegen elkaar doen. Dan zegt Carice: ‘Houd nou toch eens op, laat me met rust’.”

Maar in een eerder interview vertelde Carice weer dat ze afgewezen was door Halina. De mooie vrouwen kennen elkaar al 20 jaar van haver tot gort en hebben weleens gezoend voor een fotoshoot ter ere van hun boek ‘Anti Glamour’, maar meer ook niet.

Lees ook:BN’ers scoren onderlinge seksavontuurtjes via social media
Lees ook:Als liefde zoveel jaar kan duren…
Lees ook:De nachtzoen is uit de gratie
Lees ook:Leugentjes die mannen gebruiken om vrouwen in bed te krijgen
Lees ook:Hoe word je een femme fatale? II

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>