Vrouw is jaloers op knappe koppie van BFF en verminkt haar

Mary Konye en Naomi OniVan BFF’s tot frenemies. Dat is in een notedop het verhaal van de Britse Mary Konye en Naomi Oni, beiden 21 jaar.

Ooit waren ze beste vriendinnen, maar Mary was jaloers op de schoonheid van haar soulmate Naomi en nam wraak door bijtend zuur in haar gezicht te gooien……

Mary vermomde zich eind 2012 als moslima met gehele gezichtsbedekking en volgde haar beste ‘vriendin’ op weg naar huis. Beelden van een beveiligscamera laten zien dat Mary in de buurt van Naomi blijft in het Barking metrostation in Oost-Londen. Die laatste komt zojuist terug uit het centrum en loopt met een winkeltasje van Victoria’s Secret in de hand.

Na een metrorit, in een rustige Londense straat, valt de nog steeds vermomde Mary de mooie Naomi aan. Ze gooit het zuur naar haar hoofd waar het huid, haren, wenkbrauwen en tong aantast. “Ik dacht meteen dat iemand me wilde vermoorden. Hoe harder ik schreeuwde, hoe meer ik mijn gezicht voelde branden”, aldus het slachtoffer.

Na het vreselijke incident met daarna opname in een ziekenhuis belt Naomi haar beste vriendin op om uit te huilen en Mary veinst daarbij haar ongeloof en steun. Toen haar verband eraf mocht, zag ze haar gehavende gelaat voor het eerst. “Ik ben lelijk. Niemand zal ooit met mij willen trouwen” huilt Naomi.

De rechters hadden eeen zware dobber om de dader van Naomi’s verminker te vinden.

Ze analyseerden de band tussen de vriendinnen. Blijkbaar hadden ze een jaar eerder reeds een fikse ruzie gehad omdat Mary berichtjes naar Naomi’s geliefde zond. Ze bekvechtten ook vaak over hun looks. Naomi kon zich zelfs herinneren dat Mary zei dat ze zuur in haar gezicht zou gooien, maar dacht dat het een grapje was.

Voor de aanval had Mary ook al eens een plaatje van horrorfilmlegende Freddy Kruger gestuurd met het commentaar ‘Je kunt me beter niet voor de gek houden, anders zul je er zo uit gaan zien.”

Momenteel loopt de rechtszaak in Londen en wordt Naomi ondervraagd. Ze geeft toe dat ze zichzelf vermomde als moslima, maar ontkent dat ze eind 2012 bijtend zuur in het gezicht van haar vriendin gooide.

Lees ook:Vriendin zijn met de minnares van je man
Lees ook:Zo romantisch: liefdesbrief in fles spoelt na 28 jaar aan
Lees ook:Seks voelt als verplicht nummertje in vaste relatie
Lees ook:Boer Zoekt Vrouw hashtag #GeileGeert is gloeiend heet
Lees ook:Let hij op je gezicht? Dan wil hij met je trouwen!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>