Vreemdgaan dilemma

Stel, je vriendin heeft een vriendje die jij ook graag mag. Jullie gaan vaak samen stappen en komen regelmatig bij elkaar over de vloer.

Op een dag heb je boodschappen gedaan, je staat bij de kassa met al je eerste levensbehoeften zoals snickers, toffifees, gevulde koeken en een pak melk en je staart wat afwezig naar buiten. Ondertussen gaap je wat. Maar ineens zie je daar het vriendje van je vriendin…………..

Hij is echter niet hevig aan het zoenen met je vriendin maar met een andere vrouw. Die slet! Maar ho, wacht even: waarschijnlijk weet zij niet eens dat hij eigenlijk bezet is. Dus je richt je al je woede op hem. Wat een eikel!

Je pakt je mobiel om je vriendin te bellen, maar tegelijkertijd besef je dat je haar geen pijn wilt doen. Dilemma.

Wat doe je dan?

De vriend in zijn kraag grijpen en eisen dat hij alles opbiecht aan je vriendin? Maar dan zal ze ook gekwetst zijn. Verdomme! Je wilt haar geen pijn doen. Misschien moet je je kop maar in het zand steken. Wat niet weet wat niet deert. Misschien is het wel eenmalig. Meng je je onnodig ergens in. Maak je een stinkende beerput open. Toch maar eerst bij die vriend peilen hoe het nu eigenlijk zit? Maar dan weet hij dat jij het weet en uiteindelijk komen geheimen altijd uit en dan komt je vriendin erachter dat jij het allang wist en niets hebt gezegd. Dan lijkt het net of jullie twee een geheimpje hadden ten koste van haar. Nog pijnlijker.

Iemand??

Lees ook:Na de scheiding
Lees ook:Wat nou als mannen alles zouden zeggen wat ze denken tijdens het daten?
Lees ook:Een verslaafde kan geen relatie hebben, die heeft hij namelijk al
Lees ook:Twijfels: begin van ‘t einde?
Lees ook:Open brief van kind aan z’n scheidende ouders

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Vreemdgaan dilemma

 1. Ollie

  Volgens mij is de beste manier, als je daar zin in hebt, om je vriendin te vragen hoe het staat met de relatie. En als je dan merkt dat ze van geen kwaad bewust is dan kun je nog eens bij jezelf ten rade gaan of ze daar dan zelf maar achter moet komen of dat je een hint of zelfs de waarheid vertelt.Belangrijker vind ik de (zogenaamde) vriendschap met de bedrieger of bedriegster: heb je daar wel zin in om die te beschermen.

    /   Reply  / 
 2. Nice

  Ik begrijp het gedoe niet… Als je vreemd gaat dan wil je toch graag weer die eerste keer sex met iemand anders. Er is toch niks beters dan dat?
  Denk dat de meeste mensen hier wel eens aan denken maar om een of andere rede mag het niet…..

  Gelukkig zit ik nu in een relatie waarin mijn vriend het kan hebben dat ik wel eens een andere leuke vent wil.

  En als je ziet dat iemand anders vreemd gaat zal er wel een rede voor zijn.. Misschien eerst maar eens af vragen of je zelf niet op die plek zou willen staan….
  Veroordelen kan altijd nog…

    /   Reply  / 
  1. Piet

   Bah, dat jij er nou zo over denkt moet je zelf weten. Maar dat je de gangbare normen en waarden niet snapt, dat kan ik echt niet begrijpen.

     /   Reply  / 
 3. dennis

  ik zou hem gewoon vriendelijk gedag zeggen en vragen of ie zijn “vriendin” even aan mij voorstelt

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>