Bijna alle singles kennen zoen-afknappers

Een eerste zoen bepaalt meer dan je zou denken, net als de eerste indruk die je van een ander hebt.

Er wordt wel gezegd dat datingsites en -apps ervoor zorgen dat singles meer op buitenkant afgaan dan vroeger, maar dat is natuurlijk onzin. Wanneer iemand je (om wat voor reden dan ook) niet aanstaat, zul je er geen gesprek mee beginnen.

Een eerste zoen is na de eerste intieme communicatie. 93% van de vrijgezelle Nederlanders ervaart afknappers bij de kus. Als de potentiële partner niet goed kan zoenen, is dit voor 63% reden om hem of haar ‘af te schrijven’….

Zo blijkt uit onderzoek van PARSHIP in het kader van Wereld Zoen Dag.

De Nederlandse manager Singles wil ik aanraden om altijd een kauwgompje mee te nemen naar een date, want helaas hebben de meeste singles weleens gezoend met iemand die een slechte adem had. Uit ons onderzoek blijkt dat voor de meerderheid geldt dat dit een reden kan zijn om het daten te staken en op zoek te gaan naar een andere potentiële liefde.”

Lees ook:Angst om alleen te zijn met feestdagen schudt singles wakker
Lees ook:Eerste zoen is doorslaggevend voor relatie
Lees ook:Je geliefde eruit of de katten? Die eerste dus……
Lees ook:Hoogopgeleide singles vinden goede manieren sexy
Lees ook:De 10 verschrikkelijkste zoenen ter wereld

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>