Sprookjes en fraude op datingsites

Een 43-jarige inwoner van Vlissingen deed zich op datingsites voor als iemand die rijk was en van adellijke afkomst. Hij beweerde dat hij miljoenen op de bank had en huizen bezat in Berlijn en Marseille.

In werkelijkheid sliep hij in de daklozenopvang….

Hij meldde de vrouwen dat hij tijdelijk geen toegang had tot zijn geld, bijvoorbeeld omdat zijn pinpas was gestolen. Hij vroeg dan of ze hem geld konden voorschieten voor buitenlandse reizen en om waardevolle spullen op te halen.

6 vrouwen trapten erin en betaalden de man tot ruim €30.000,- Hij gebruikte het geld voor zijn gokverslaving.

Vanochtend stond hij voor de rechter. Naast de taakstraf van 240 uur krijgt de datingfraudeur (ook wel scammers genoemd) een voorwaardelijke celstraf van zes maanden. Ook moet hij een deel van zijn slachtoffers een schadevergoeding betalen.

Lees ook:Online dating-dames kleden mannen letterlijk en figuurlijk uit
Lees ook:Man wint miljoen in de lotto, maar moet delen met ex
Lees ook:Single Braziliaanse vrouwen missen de ‘gringo’s’ nou al
Lees ook:20 Nederlandse militairen geschorst vanwege hun partner
Lees ook:Dit is wat er gebeurt als je je kind of hond nu een paar minuten in de auto laat zitten!!!!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>