Nee dit is te moeilijk voor jou, deze dating-app is voor hogeropgeleiden

Vandaag gaat er opnieuw een Nederlandse datingapp online.speciaal voor hoger opgeleiden.

Deze app is alleen voor singles die een vaste relatie zoeken en is van de makers van e-Matching, u weet wel: voor hogeropgeleiden……

Hiermee bepaalt de gebruiker zelf de rankingen. Voor de een zal lengte, kledingkeuze of kinderwens belangrijk zijn. Voor de ander speelt bijvoorbeeld regio of opleiding een grotere rol.

Jasper Jan de Konink: “Door deze manier van matchen ontstaat een veel gerichtere selectie dan men gewend is in apps zoals tinder en happn. De gebruiker hoeft nu veel minder te swipen om de juiste matches te vinden.”

In de profielen is veel ruimte voor persoonlijke teksten en er is speciale aandacht voor culturele interesses (muziek, literatuur, films) en favoriete bezigheden (zoals sport, vakantie en uitgaan). Daarmee kan men zich zichzelf goed presenteren en wordt voorkomen dat er alleen op uiterlijk gematcht wordt.

De meeste datingapps maken gebruik van profielgegevens die vanuit Facebook of Linkedin worden ingelezen. Deze heeft dat omwille van de privacy bewust niet.

Thomas de Konink: “Sociale netwerken staan bepaald niet bekend om hun zuivere privacy policy en liggen dan ook flink onder vuur bij privacy-waakhonden in diverse Europese landen. Voor ons een extra reden om de e-Matching app op geen enkele manier te koppelen aan sociale netwerken. Dus geen inlog met Facebook of Linkedin account en geen gebruik van profielgegevens en foto’s uit die sociale netwerken.”

De app is gratis te installeren vanuit Google Play en Apple App store. Door de profielen swipen en op ontvangen berichten reageren kost niets. Als men zelf als eerste initiatief wil nemen is (premium) lidmaatschap vereist.

Lees ook:Ouderen gaan steeds meer profiteren van nieuwe media
Lees ook:Leuke vlam ontmoet? Geen paniek: there’s an app for that!
Lees ook:1 op de 5 scheidingen wordt veroorzaakt door online-overspel
Lees ook:Mannen LinkedInnen beter dan vrouwen
Lees ook:Twitteraars en Facebookers zijn aandachttrekkers

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>