Daten met 6 nullen op je bankrekening

RichyCoupleDe Belgische zakenvrouw Inga Verbeeck (36) begon 5 jaar geleden bij ‘matchmaker’ Berkeley International en klom op tot het hoofd van de Europese afdeling van deze organisatie.

In die tijd is de omzet vertwaalfvoudigd, tot zo’n 10 miljoen euro. Maar afgelopen zomer vond ze het genoeg geweest. Ze splitste zich af van Berkeley, keerde terug naar moederland Vlaanderen en begon in Antwerpen voor zichzelf.

Daarover berichtte De Belgische krant De Standaard in september reeds.

Verbeeck nam haar medewerksters (allemaal vrouwen) en klantenbestand (mannen én vrouwen) mee en begon haar eigen relatiebemiddeling voor de elite, genaamd IVY. Het bureau heeft nu al rond de 900 klanten, waarvan 100 Nederlanders.

De tarieven doen duizelen. “Een klant betaalt bij ons €10.000,- inschrijvingsgeld. Daarna kiest hij of zij het soort lidmaatschap: €5000,- €15.000,- of €25.000,- per jaar, afhankelijk van de services die je wilt. En we hebben een Premium upgrade, die kost nog eens €15.000,- Dan krijg je het complete pakket aan customer services, van stylisten en life coaching tot psychologen.” De tegenprestatie is absolute discretie en een slaagpercentage van 75%.

Vandaag spreekt ze daarover in De Telegraaf. “Onze klanten werken hard om er een bepaalde levensstijl op na te houden. Zij willen iemand die zich ook een fijne vakantie kan veroorloven, want het is vervelend om altijd voor de ander te moeten betalen. We hebben ook klanten die met een bepaald soort partner thuis moeten komen, omdat hun familie het anders niet accepteert”.

Lees ook:Hoe de superrijken daten
Lees ook:Exclusieve matchmaker IVY bemiddelt nu ook voor single 20′ers (die de lat hoog leggen)
Lees ook:Professionele verleid(st)ers testen hoe monogaam je partner is
Lees ook:David Beckham stijlvol? Zie de transformatie van deze ex-dakloze!
Lees ook:Na de dood van hun kind vonden deze gescheiden ouders hun liefde terug

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>