‘Heb seks op de 1ste date en hengel de man van je dromen in 60 dagen binnen’

Single ladies: het is een aanrader om seks te hebben op een eerste date, tenminste als je die man wilt hebben en houden .

Wees vervolgens 60 dagen dagen lief tegen hem en geef hem een goed gevoel. In ruil zal hij ook jou alles geven wat je maar wilt, omdat hij verslaafd is aan het gevoel dat jij hem bezorgt…..

Dat zijn de hoofdlijnen die Blake Lavak geeft in zijn boekwerk ‘Own that guy in sixty days’ .

“Ik weet dat mijn tips wat controversieel zijn en er heel wat mensen zijn die mijn advies niet meteen durven opvolgen. Wanneer ze er echter langer over nadenken, beseffen ze dat ik wel eens gelijk kan hebben”, aldus Lavak aan The Mirror.

Hij begon de datingwereld te ontdekken toen hij en zijn zus net allebei een breuk achter de rug hadden. “Mijn zus wilde graag een nieuwe partner en begon actief naar mannen te zoeken. Ze volgde echter de klassieke datingregels: ze wachtte tot haar date de eerste stap zette en sprak af. Toen ik zag dat het haar niets opleverde, besloot ik een boek te schrijven. Ik vroeg vrouwen om advies en kwam tot enkele interessante conclusies.”

Als bevestiging voor de ’60 dagen regel’ geeft Lavak de affaire tussen Angelina Jolie en Brad Pitt toen die nog getrouwd was met Jennifer Aniston. “Het bewijst dat je vanaf het begin de leiding moet nemen. Je moet de situatie onder controle hebben.”

Daarna moet je de man alleen maar naar je laten smachten. “Doe niet saai, maar verleid hem. Je hoeft ook absoluut niet mooi te zijn. Lief zijn is vaak genoeg. Daarnaast raad ik aan om je niet te gwoontjes te gedragen in de slaapkamer.”

Blake Lavak – Author of “Own that guy in 60 days” DRAFT V2 from Jonathan Roe on Vimeo.

Lees ook:Anno 2014 hebben singles seks bij date nummer 2
Lees ook:Liefdesverdriet? There’s an app for that!
Lees ook:Dames: ‘maak geen ruzie met je vent, maar geef hem een blow-job!’
Lees ook:Hartpatiënt stapelverliefd op zus van man wiens donorhart hij heeft
Lees ook:Current Obsession: hond laat mannen zien wat stijl is

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>