Vrouw met een missie: 100 dates deze zomer

De 25-jarige Elise Moreno uit San Francisco heeft een zomer met een opdracht voor de boeg.

Ze wil in de komende weken zeker 100 afspraakjes versieren met verschillende mannen.

De jonge vrouw legt aan ABC News uit waarom ze de uitdaging aangaat.”Het leek me gewoon leuk om aan de lopende band te daten. ” Het doel is om mensen te leren kennen, maar ook mezelf en zeker de stad.”Ze is al op eenderde van haar opdracht. Gisteren stond date nummer 32 op de agenda. Moreno ging wandelen en picknicken in een park in de stad. Het is haar dus niet om 100 gratis dineetjes te doen, zoals sommigen denken. Soms betaalt ieder zijn eigen maaltijd, andere keren tovert Moreno een lunch op tafel.De Amerikaanse ontmoet de mannen via OkCupid. Allen weten op voorhand dat de date het gevolg is van haar project, waar ze ook dagelijks over blogt.Moreno geeft de mannen allemaal bijnamen in verband met hun privacy. Zo ging ze al op pad met ‘Design Dude’ en ‘The Irish Boy’.

Het is niet alleen maar pret. Tegenvallers waren er zeker.  Een man die dronken verscheen en een fast foodje bij McDonald’s ging ook de mist in.

De mooiste herinneringen heeft Elise Moreno aan een man die haar meenam naar een lasershow van Pink Floyd.

Ze doet het naar eigen zeggen zeker niet om ‘de ware’ vinden. “Het zou stom zijn om maandenlang continu te daten en me dan voorgoed te settelen. Ik leer veel bij over mezelf, ontmoet nieuwe mensen en ontdek de stad op een andere manier.”

Lees ook:Stadse single vrouwen moeten knokken voor seks
Lees ook:Isa Hoes uitgekozen als sympathiekste alleengaande moeder
Lees ook:Belgische vrouw trouwt zaterdag met zichzelf
Lees ook:‘Datend ontmoet je de ware niet’
Lees ook:Hoe singles hun zenuwen te lijf gaan voor een date

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>