Tips voor single vrouwen van ‘All you need is Jani’

In België is een nieuw programma te zien over en met singles.

In ‘All you need is Jani’ wordt single vrouwen tips aangereikt om zich beter te voelen.

Afgelopen week had Jani gesprek met Nancy, een vlot babbelende maar onzekere dame op zoek naar een relatie. Jani hielp haar aan een nieuwe outfit en een portie zelfvertrouwen……..

De belangrijkste datinglessen van de laatste keer ‘All you need is Jani’:

- Vraag een man die je 10 minuten kent niet wat hij zou doen als hij terminaal is. Voor wie het programma gemist heeft: dat deed Nancy op een date die meer op een kruisverhoor leek. Bij uitbreiding: een checklist in je hoofd hebben kan best, maar geef het wat tijd voor je begint af te vinken.

- Online daten is misschien toch niet de toekomst. Na enkele jaren internetdaten kent Nancy vooral verhalen over mannen die bezet bleken of in de filmzaal tussen de benen betast wilden worden.

- Je kan een man verleiden met een zalm. De vraag: “Ik maak vanavond zalm, welke wijn zou daar bij passen”, leverde de uitwisseling van mailadressen op. Versieren in de supermarkt werkte beter dan een datingsite.

- Draag geen wijde broek, sneakers en een jeansjas voor je eerste date, want je loopt het risico dat je hetzelfde draagt als je potentiële lover. Ga voor vrouwelijk en vergeet vooral niet regelmatig te gaan shoppen.

- Uiteraard is het belangrijk dat je vooroordelen loslaat en dat je mannen met een open geest benadert. Maar er moet ergens een grens getrokken en als Jani het laatste woord heeft, ligt die bij witte sokken. Date nooit een man met witte sokken. Punt.

‘All You Need is Jani’, elke woensdag om 21.00 uur op VIJF.

Lees ook:Goed gekleed krijg je betere seks
Lees ook:Een kind moet schattig zijn, maar een vrouw niet!
Lees ook:Dames, weten wat je date doet? Kijk eens naar z’n sokken!
Lees ook:Wat is er mis met een kind met Down Syndroom?
Lees ook:Wat zullen we eens eten tijdens ons daten?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>