Mannen gaan op een eerste date liefst naar bioscoop

Misschien is het omdat veel mannen het moeilijk vinden de eerste keer een gesprek gaande te houden of omdat je in een bioscoop al zo lekker tegen elkaar kunt kruipen, feit is dat de meerderheid der single heren een voorkeur heeft voor de film bij een eerste date.

Dit blijkt uit onderzoek van Relatieplanet.nl onder 1500 bezoekers.

Tijdens het kijken naar de film hoopt driekwart van de mannen dat de dame in kwestie inderdaad een arm om hen heenslaat. Ook dicht tegen elkaar aankruipen staat hoog op de wensenlijst van de mannen.

Het doel van de vrouw tijdens zo’n afspraakje is vooral gezellig samen zijn (58%), het kijken van een goede film (13%) en het verkrijgen van gespreksstof (11%).

Vrouwen blijken de doorslaggevende factor te zijn bij de filmkeuze. 43% wil tijdens een afspraakje zelf kiezen, terwijl mannen hierin minder veeleisend zijn.

De ondervraagden zijn van mening dat de kans op een geslaagd afspraakje het grootst is, met een romantische film of romkom. ‘Titanic’ en ‘Intouchables’ worden gekozen tot beste datefilms.

Ongeschikte datefilms zijn ‘Schindlers’ list’ en ‘Harry Potter and the Deathly Hallows part 2′,

‘Star Wars’, ‘Scary Movie’ en ‘The Lord of the Rings’ zijn geen geschikte films tijdens een eerste date.

Een derde van de vrijgezelle mannen spreekt het liefst thuis af bij een eerste afspraakje, omdat ze hun date dan eerder durven te zoenen. Ook denkt een kwart dat de kans op seks dan groter is.

Bijna de helft van de vrouwen staat daarentegen eerder open voor een thuisafspraakje om het huis van de potentiële partner eens goed te bekijken. Toch kiezen zij het liefst voor hun eigen onderkomen, zodat zij zich vertrouwd voelen (45%) en zelf kunnen beslissen wanneer het klaar is (23%).

Lees ook:Hoe dikker de vrouw, hoe sneller ze seks heeft op eerste date
Lees ook:Ruime helft vrouwen betaalt haar deel van de date zelf
Lees ook:Het is OK om op je eerste afspraakje met hem naar bed te gaan
Lees ook:Bestel vooral veel chocola als je je date ziet zitten!
Lees ook:Meerendeel eerste dates wordt betaald door de mannen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>