Nieuw in het pakket: Hindoestaans daten

In het almaar groeiende datingsite-landschap is er weer een nieuwe ‘smaak’ bijgekomen.

Een virtuele plek waar Hindoestaanse singles onder elkaar kunnen zijn zoeken naar een partner met gelijke achtergrond…….

Jaldi Daten is opgericht door Janita Balradj.

“Ik merk dat veel Hindoestaanse singles een drukbezet leven hebben, dat merk ik niet alleen in mijn omgeving maar ook aan de behoefte naar datingsites.
De Hindoestaanse singles hebben vaak niet de tijd om echt op zoek te gaan naar een partner en feestjes af te struinen. En soms weten ze gewoonweg niet hoe ze iemand moeten benaderen. Jaldi Daten biedt hierin uitkomst en brengt Hindoestaanse singles snel en makkelijk in contact met elkaar door een geheel verzorgde en gezellige avond te organiseren. Doordat je elkaar persoonlijk ontmoet, weet je meteen of er een klik is.”

De speeddatesessies starten binnenkort in Den Haag, maar Balradj wil hierin uitbreiden en op termijn ook speeddatesessies in Rotterdam organiseren.

Deelnemers hebben dan 4 minuten per gesprek waarbij ze kennis maken met hun date. Tijdens de sessies geven deelnemers op hun kaart aan voor welke date(s) ze een voorkeur hebben. Aan de hand hiervan maakt Jaldi dan de matches en binnen 3 dagen ontvangen deelnemers meer informatie over de persoon die het best past.

“Eerlijkheid, betrouwbaarheid en respect voor de medemens zijn waarden die we erg belangrijk vinden in het leven. Dit hebben we ook doorgevoerd in het beleid van Jaldi Daten en we verwachten dit ook van onze kandidaten,” aldus Janita Balradj.

Lees ook:Smakelijk Daten voor 40-plussers
Lees ook:Vrouwen willen een beschuitje eten met Job Cohen. Mannen met Femke Halsema.
Lees ook:Singles hebben het zwaar in het voorjaar
Lees ook:De ware vinden met tips uit de wetenschap
Lees ook:100 singles

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuw in het pakket: Hindoestaans daten

  1. Yara

    Ik denk dat Ristha.com naast Jaldi daten zeker een aanvulling is in datingland. De hindoestaanse gemeenschap verandert.

      /   Reply  / 
  2. arjun

    IK ben een gescheiden man gelovig eerlijk en oprecht. Ik ben op zoek naar een vaste relatie.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>