Hallo liefhebbers: ga eens op cougar-cruise

Volgens NBC News voelen steeds meer mannen tussen de 25 en de 35 jaar zich aangetrokken tot rijpere vrouwen, de zogenaamde cougars.

Goed nieuws voor vrouwen die wel van jong en fris houden. De nieuwste cruiseformule brengt beschikbare cougars en toyboys samen…………

Jonge mannen ontmoeten meestal oudere vrouwen die stevig in hun schoenen staan, veel zelfvertrouwen hebben en weten wat ze willen.

Niet alle toyboys vinden het liefdesgeluk tijdens de reis. Er varen meestal meer mannen mee dan vrouwen, wat de kans op een perfecte match verkleint. ‘Tot nu toe slagen we er niet in om evenveel mannen als vrouwen aan boord te krijgen’, aldus Rich Gosse van Cougarevents.com.

Tijdens de Cougar Cruise kunnen de reizigers elkaar beter leren kennen aan de restauranttafel, op een dansfeest of in een jacuzzi. De volgende cruise, die drie dagen duurt, vindt plaats in december 2013.

Het schip vaart van Miami naar de Bahama’s. Kostprijs? $339,- Meer informatie singlestravelcompany.com

Lees ook:Toyboy dating is hot!
Lees ook:10 redenen om………. een relatie aan te gaan met een oudere vrouw
Lees ook:Een toyboy als trofee werkt niet
Lees ook:Extreme cougar: 90-jarige vrouw doet het met man die half zo oud is
Lees ook:‘Hey Katie, deze cruise ga jij niet verlaten!’

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>