Spendeer als zoekende single vooral geld bij de tandarts

Het is natuurlijk de grootste reclame voor een tandartsverzekering, maar het gebit is enorm belangrijk bij een eerste ontmoeting.

De glimlach is sowieso het goedkoopste datingattribuut wat er is en als daar ook nog eens een stralende mond met witte tanden bij vrijkomen, scoor je…….

Zo blijkt uit een enquête (en die vliegen ons in de week voor Valentijn om de oren) van datingsite Match.com onder 5000 singles en 1000 getrouwde stellen.

Er werd hen gevraagd wat zij het belangrijkste vonden bij een eerste date. Daarbij moesten ze vragen beantwoorden over de ervaringen die ze hebben, hun persoonlijke voorkeuren en avonturen. Vervolgens stelden de onderzoekers een lijst samen met kenmerken waarop mannen vrouwen het vaakst beoordelen.

Niet verrassend is dat de helft van de criteria gebaseerd is op uiterlijk. 58% van de mannelijke deelnemers gaf daarbij het gebit als eerste aan. Jammer van de moeite? Kapsel (51%) en kleding (45%) vervolledigen de top 3.

Ook vrouwen (71%) vinden een mooie, verzorgde en gezonde tanden het belangrijkste, gevolgd door niet uiterlijke zaken, namelijk zijn manier van spreken (69%) en zijn haren (53%).

Lees ook:Een lelijk gebit is verrot slecht voor een nieuwe liefde
Lees ook:40-plus? Gezonde tandpasta-smile maakt je woest aantrekkelijk!
Lees ook:Ongepoetste tanden de grootste afknapper
Lees ook:Met parelwitte tanden oog je aantrekkelijker, jonger, intelligenter én succesvoller
Lees ook:Bij vrouwen val je met een slecht gebit niet in de prijzen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Spendeer als zoekende single vooral geld bij de tandarts

  1. Pingback: Deze 3 simpele vragen bepalen of je bij elkaar past of niet | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>